Celebrity News

Sanja Marinković prvi put o emotivnom partneru: Ostvario mi se najveći strah, napravio je od mene budalu

Dečko Sanje Marinković bio je tema jedne emisije

Sanja Marinković prvi put o emotivnom partneru: Ostvario mi se najveći strah, napravio je od mene budalu

Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što je okončala brak sa Aleksandrom Uhrinom, sa kojim ima sina Strahinju, voditeljka i urednica "Magazina In" odlučila je da svoj ljubavni život ne izlaže pogledima javnosti.

Dečko Sanje Marinković upravo iz tog razloga strogo je skrivana tajna, a kako smo nedavno saznali njenim gostovanjem kod Goce Tržan u emisiji nakon razvoda ona se suočila sa brojnim emotivnim razočarenjima, što je dodatan razlog da ne govori o osećanjima i partnerima.

Pročitajte: Sanja Marinković prvi put o bolesti - Nemojte da čekate da se razbolite kao ja

Za Gocu, koja je njen dragi gost, nagovestila je par stavki, koje niko nije mogao ni da pretpostavi.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Jedna od njih je da je dečko Sanje Marinković, ne jedan nego mnogi među njima, uspeo da je dovede u zabludu i izneveri.

- Znate da je moj najveći strah da me neko napravi budalom? I uvek mi se to dogodi. I rekli su mi i ja sad radim na sebi, ne brini. Sve sam to sad osvestila - počela je Sanja izlaganje.

- Nisam ni ja neka svetica, odmah da se razumemo. Nijedna od nas nije bezgrešna, da se ne lažemo. Tako da ta prevara manje-više meni nije, pogotovo muška prevara. Mislim između muške i ženske prevare nema nikakve razlike, to uvek govorim.

Srđan Bosnić

 

- Kad će to muškarci da shvate, život bi im bio mnogo jednostavniji. I ta se*sualnost i taj trenutak da ti se neki muškarac dogodi, kao što se njemu dogodi neka žena je potpuno isti. I to meni može da se desi za pet minuta.

- Taj trenutak da si ti u nekom emotivnom odnosu, a da on čini stvari koje ti ne očekuješ, da jedno lice ima za tebe, jedno za drugare, jedno za javnost, jedno za poslovne partnere, e to je meni da me pravi budalom.

Pročitajte: Koliko je samo porastao! Sin Sanje Marinković prvi put u javnosti - Mišićav je i zgodan na oca

- Ja mnogo volim da imam brižnog muškarca pored sebe, meni su ta brižnost i ti gestovi koji pokazuju brižnost mnogo važni. Ja sam žena koja padne na dve palačinke s medom i orasima, ja odmah pomislim: "Aha, ima suštinu!" - objasnila je voditeljka, koja je pre izvesnog vremena u jednoj sličnoj emisiji ispričala da joj je razvod teško pao.

 

 

Dodala je i da je na njega pristala onog trena kada se čitava porodica, posebno njen sin, navikla na tu ideju.

Očigledno je da voditeljka ima mehanizme kako da što bezbolnije prolazi kroz teške faze, zbog čega je stalno možemo videti nasmejanu. Takođe je to razlog da dečko  Sanje Marinković bar za sada ostane tajna.

Komentari (0)

Loading