Celebrity News

Talenat za muziku nasledila od bake i deke, a tek da vidite kako je lepa: Ovo je unuka Arsena Dedića i Gabi Novak (FOTO)

Unuka Arsena Dedića i Gabi Novak prava lepotica

Talenat za muziku nasledila od bake i deke, a tek da vidite kako je lepa: Ovo je unuka Arsena Dedića i Gabi Novak (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Unuka Arsena Dedića i Gabi Novak zanosna je lepotica. Pored raskošne lepote Lu Dedić od bake i deke nasledila je talenat za muziku.

Baš kao i njen otac Matija, Lu se bavi muzikom, a sa ocem je nekoliko puta nastupala. 

Pročitajte: Tiha patnja i neuzvraćena ljubav! Za ovim slavnim muzičarem Neda Arnerić je godinama čeznula

Ipak, javnosti je Lu privukla pažnju kada se ove godine na Dori pojavila sa pesmom "Plavi leptir".

S obzirom na to da je unuka Arsena Dedića i Gabi Novak, otkrila je da li oseća svojevrsni pritisak zbog veličine njihovih imena i talenta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♌︎² (@lu.dedic)

 

- U početku sam osećala teret jer su očekivanja visoka, ali oslobodila sam se toga. Jednostavno sam ponosna što dolazim iz porodice muzičkih velikana prema kojima ljudi gaje toliku ljubav i poštovanje. Uvek naglašavam da ne pokušavam da pevam kao baka, da pišem kao deda ili sviram kao tata, pa nema razloga za upoređivanje. Bavimo se različitim stvarima, a najvažnije mi je da radim ono što volim - rekla je mlada pevačica u jednom intervjuu za Story.hr.

Lu je otkrila i kakva sećanja na svog deku neguje:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♌︎² (@lu.dedic)

 

- Pamtim ga kao vrlo duhovitog i nežnog. Uvek me branio i stajao na moju stranu, čak i kad ne bih bila u pravu, što je bio jedan od mnogih dokaza njegove ljubavi. Naravno, ljubav je bila obostrana.