Celebrity News

Partneri su je varali, a on joj je najveća žal: Sve mislim, da sam ga manje volela, možda bi uspelo

Milena Ćeranić iskreno o ljubavi i prevarama

Partneri su je varali, a on joj je najveća žal: Sve mislim, da sam ga manje volela, možda bi uspelo

Antonio Ahel/ATAImages

Milena Ćeranić proslavila se u četvrtoj sezoni “Zvezda Granda”. Nije pobedila, ali je stekla veliku naklonost publike, pa je za očekivati bilo da joj karijera krene ka zvezdanim visinama.

ATA Images

 

Mnogi smatraju da je grešku karijere napravila kada je ušla u rijaliti "Farma", zajedno sa tadašnjim dečkom, pevačem Nemanjom Stevanovićem.

Pročitajte: Bila fatalna, zaludela Nemanju i Dašića, a onda spala na 43 kilograma - Anoreksija promenila Milenu Ćeranić (FOTO)

Kraj rijalitija označio je i kraj njihove romanse, ali i saradnje sa Grand produkcijom, koja se ogradila od ponašanja svojih pulena pred televizijskim kamerama.

Milena se posle toga povukla iz javnog života. Tu i tamo mogle su se čuti informacije o njenom burnom ljubavnom životu, dok u skorije vreme pokazuje ozbiljnu nameru da se vrati na scenu.

Gostujući u emisiji “Pretres” na Hype televiziji, Milena Ćeranić se osvrnula na period koji je iza nje i priznala da su je mnogi izneverili, i privatno i poslovno.

- O Žiki Jakšiću nemam lepo mišljenje, prema meni je ispao nečovek. Ipak, to je nešto o čemu ne želim previše da pričam - kazala je Milena.

- Umesto da zaštiti moja prava, Žika je pokušao da omalovaži moje dostojanstvo. Mislim da mu se vratilo. Ne mogu mene da povrede njegove izjave, ali jeste me izdao, kao i cela produkcija "Granda".

Antonio Ahel/ATAImages

 

Milena Ćeranić uvek je važila za fatalnu zavodnicu, ali iskreno priznaje da je imala dosta promašaja na emotivnom planu.

- Bila sam prevarena u ljubavi, svaki put, po milijardu puta - otvorila je dušu.

Pročitajte. Godinama je varao ženu sa Milenom Ćeranić, uništio brak i porodicu -  Evo kako danas izgleda nekada veliki zavodnik Vladimir Dašić (FOTO)

- Partneri su me varali, svi do jednog.

- Prelazila sam preko toga zato što sam ih volela. Problem je u tome što u vezi dajem celu sebe, a oni ne veruju da mogu da prestanem da ih volim, da mogu da ih ostavim i odem. I ne znam koji im je đavo da ispipavaju granice - zapitala se pevačica.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Imam jednu žal. Sve mislim, da sam ga malo manje volela, da bi to uspelo - izjavila je Milena Ćeranić, ali nije precizirala da li je mislila na kolegu Nemanju Stevanovića, košarkaša Vladimira Dašića ili nekog trećeg.

Komentari (0)

Loading