Celebrity News

Bilja i Aca važe za najplaćeniji estradni par, a sin im nema ni kola: Slike su dokaz kako Ivan živi

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića momak je na mestu

Bilja i Aca važe za najplaćeniji estradni par, a sin im nema ni kola: Slike su dokaz kako Ivan živi

Ata Images/Antonio Ahel

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića lagano privodi kraju fakultet.

Ivan je izvanredan student prava, u indeksu ređa samo desetke, te je pravo čudo što od roditelja on uveliko nije dobio sve što poželi.

Pročitajte: Bolje bolan kraj, nego bol bez kraja. Biljana Jevtić o razvodu - i živiš sa nekim tolike godine, sjedinite se, steknete zajedno

U situacijama, sličnoj ovoj, gde su otac i majka situirani, a sin kakav se samo poželeti može, normalno je da naslednik uprkos mladim godinama na poklon dobije stan ili makar automobil.

Ako je suditi po onome što sin Biljane Jevtić i Ace Ilića objavljuje na svom Instagram profilu, ni stan ni kola još uvek nema.

printscreen/youtube/grand

 

Mladić koji ima uveliko i devojku navodno još uvek živi sa roditeljima u vili na Petlovom brdu i vozi se, ni manje ni više, nego gradskim prevozom.

Mnogi koji Bilju i Acu prate u stopu dali su sebi za pravo da tvrde da je reč isključivo o skromnosti, obostranoj, nikako ne o škrtarenju.

Tvrde i da će Ivan sigurno pošto okonča fakultet i zaposli se dobiti sve navedeno.

Pročitajte: Ovaj srpski moćnik bio je lud za Biljanom Jevtić, a jedina je uspela da mu odoli

Dok se to ne dogodi mladić, očigledno neiskvaren i bez kompleksa, uživa u svim čarima života, noću izlazi sa društvom, provodi se, kući se vraća noćnim autobusom broj 56 i to rado deli sa pratiocima na Instagramu.

Instagram

 

Baš nedavno ponovo je na pomenutoj društvenoj mreži objavio sliku iz autobusa sa prijateljima, a kontekst je naravno bio šaljive prirode.

Veruje se da bi svaki roditelj poželeo Ivana za sina ili makar zeta.

Komentari (0)

Loading