Celebrity News

Ćerka Željka Mitrovića sa verenikom odmara na jahti: Ovaj luksuz ni Sandra Meljničenko nije imala

Ćerka Željka Mitrovića živi na visokoj nozi

Ćerka Željka Mitrovića sa verenikom odmara na jahti: Ovaj luksuz ni Sandra Meljničenko nije imala

Instagram

Otkako je otpočela vezu sa milijarderom Ilijom, ćerka Željka Mitrovića živi izuzetno lepo, reklo bi se luksuzno.

Istini za volju, sve što kraj verenika Ukrajinca ona danas ima imala bi svakako zahvaljujući ocu, medijskom magu, međutim sama činjenica da će se Kristina uskoro udati za jednog od najbogatijih naslednika na svetu i tako uvećati sopstveno bogatstvo ne prestaje da intrigira domaću javnost. 

Pročitajte: Za taštu Željka Mitrovića samo najbolje! Porodica napravila veliko iznenađenje Miličinoj mami (VIDEO)

Narodskim jezikom rečeno "para na paru ide", te se tako veruje da je Kristini Mitrović upala kašika u med. 

 

Instagram

 

Skupi buketi ruža, tašne koje koštaju kao suvo zlato, nakit, egzotične destinacije i vožnje privatnim avionima sastavni su deo njene svakodnevice, kojom i te kako ume da se pohvali na Instagramu.

Često ćerka Željka Mitrovića ume da sa pratiocima podeli objave koje široj javnosti upadaju u oči, a sve zbog toga što su retki oni koji sebi takvu vrstu luksuza mogu da priušte.

S obzirom na to da su ona i verenik privatne avione nedavno zamenili jahtama logično je bilo da će jedna, ako ne i dve fotografije broda koji vredi više miliona dolara, završiti na njenom profilu.

Instagram

 

Dok običan svet uživa u šljunkovitim ili peščanim plažama Kristina i Ilija letnje dane provode upravo na jahti, kojom krstare Mediteranom.

Pročitajte: Ovo su Ilija i Šon, misteriozni zetovi nekrunisanog kralja medija - Željko Mitrović ih okupio posebnim povodom

Glavno sedište im je u Monte Karlu. Tu, kada se zasite pučine, vole da svrate u restorane i klubove, a nije isključeno ni da su zakupili apartman u nekom od hotela sa pet zvezdica.

Instagram

Kristina živi poput princeze i čini se živi životom o kom sanjaju mnoge devojke 21. veka.

Domaća javnost nestrpljivo čeka njeno i Ilijino venčanje.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading