Celebrity News

Svekar Mirke Vasiljević otkrio šta misli o snaji: Ima nešto važnije od pućenja na selfijima

Dušan Savić progovorio o snaji Mirki Vasiljević

Svekar Mirke Vasiljević otkrio šta misli o snaji: Ima nešto važnije od pućenja na selfijima

Stefan Tomasevic/ATAImages

Dušan Savić i Marina Rajević Savić duže od četiri decenije važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Nedavno su obeležili godišnjicu braka, u koji su uplovili 20. juna 1982. godine.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Jedan od naših najboljih fudbalera svih vremena i ugledna novinarka zajedno su od najranije mladosti.

Pročitajte: Marina Rajević Savić - Dušan je sinovima bio najbolji uzor

Sazrevali smo jedno uz drugo, imali smo slična interesovanja, zajedničke ciljeve. Radovali se svakom novom danu. Harmonija se ne postiže lako i odmah. Život udvoje zahteva stalnu budnost i trud, osećaj za drugoga, pažnju, strpljenje i razumevanje - rekla je jednom prilikom Marina.

Sa tim mišljenjem slaže se i Dušan Savić.

- Naš brak traje zato što vredi. Što bi rekli ljudi spojile su nam se frekvencije. Marina je u mom životu važna kao podrška, kao čovek, kao prijatelj, kao supruga, neko s kim delim intimu, život.

Naravno, kad dođu deca, to se uvećava i ulepšava.

Dušan Savić i njegova supruga imaju dva sina. Stariji Uroš se posle 12 godina braka razveo od supruge Tijane. Mlađi Vujadin za životnu saputnicu izabrao je Mirku Vasiljević, sa kojom ima četvoro dece.

Antonio Anhel / Ata images

 

Dule Savić nikada nije krio da obožava unuke, sa kojima rado provodi vreme. Sad je otkrio i šta misli o popularnoj snaji.

- Ona je sjajna žena, majka, supruga. Kada ste u tim godinama koje ona ima, a ima 33, da bude aktivna ceo dan, posvećena porodici i deci, za svaku je pohvalu.

Pročitajte: Pored Mirke Vasiljević Dule Savić ima još jednu ZGODNU SNAJU, pogledajte čime se ona bavi

- Mislim da Mirka šalje važnu poruku mladim devojkama da postoji nešto mnogo važnije od noćnih izlazaka, slikanja po klubovia, pućenja na selfijima i ostalih gluposti. Želim da Srbija ima više Mirki - poručio je svekar lepe glumice.

Komentari (0)

Loading