Celebrity News

Još mi treba da poverujem: U oku Bojane Maljević suze radosnice, razlog za sve je njen prvenac (VIDEO)

Sin Bojane Maljević slavi, ponosna mama ne krije sreću

Još mi treba da poverujem: U oku Bojane Maljević suze radosnice, razlog za sve je njen prvenac (VIDEO)

ata images/ antonio ahel

Istaknuta glumica Bojana Maljević i reditelj Slobodan Skerlić svoj brak okončali su pre nekoliko godina, ipak, zauvek će ostati vezani sinovima Lukom i Nikolom, koji su danas već odrasli momci.

Poseban dan danas obeležava stariji sin Bojane Maljević, i to samo mesec dana nakon svoje mame. Naime, Luka Skerlić rođen je na Vidovdan i danas slavi 27. rođendan.

Pročitajte: Gledali ste je na naslovnici Plejboja, a niste znali da je ona sestra Bojane Maljević - Ima čak tri diplome (FOTO)

Ovim povodom, ne skrivajući emocije, na mrežama se oglasila i glumica:

- Danas je najveći dan, 28. 6. - jer je rođen Luka Skerlić. Žao mi je što nije tu pa mora da trpi ove insta ispade.  Ali on nema insta, blago majci njegovoj. Srećan rođendan, ljubavi, 27.

 

 

Moji sinovi, moj ponos, istinski. I radost, najveća. Kakvu sam neviđenu sreću imala da učestvujem u njihovom odrastanju, da i ja odrastam uz njih i učim od njih - napisala je glumica.

Stariji sin Bojane Maljević pošao je maminim stopama i nasledio ljubav prema filmu, te joj se pridružio kao producent na serijama "Dug moru" i "Kalup".

Instagram

 

Inače, baš kao i njegov brat Nikola, ne voli javno eksponiranje, vodi život daleko od radoznalih pogleda i svakodnevno stavlja osmeh na majčino lice.

Komentari (0)

Loading