Celebrity News

Među svim licima njeno nije video: Ko je to nedostajao Veljku na Isaijinom krštenju

Odnos Anastasije i Veljka Ražnatovića ponovo je tema

Među svim licima njeno nije video: Ko je to nedostajao Veljku na Isaijinom krštenju

Antonio Ahel ATA Images

Odnos Anastasije i Veljka Ražnatovića ponovo je tema...

Porodica Ražnatović nastavila je niz slavlja, koji je otpočeo Krstanovim prvim rođendanom u aprilu i trajao je sve do danas, kada su Bogdana i Veljko krstili najmlađeg sina, Isaiju.

Pročitajte: Veljko nakon sestrinog venčanja napustio vilu na Dedinju - Seo u kola, nije se ni okrenuo

Veljko i Bogdana u Hramu Svetog Save krstili su naslednika u prisustvu najbližih članova porodice i kumova, ipak, odsustvo jednog člana porodice Ražnatović privuklo je pažnju.

Naime, Anastasija Ražnatović, koja sa suprugom živi u Sevilji, objavila je danas sliku sa aerodroma, ali njena destinacija nije bila Srbija, već Ibica.

Instagram

 

Mnogi pratioci dešavanja u porodici Ražnatović primetili su da je Tasa zbog života u drugoj državi sve ređe prisutna na porodičnim slavljima, te su se zapitali kakav je odnos Anastasije i Veljka Ražnatovića nakon njene udaje.

 

 

Ipak, njen brat, koji je pun razumevanja za mlađu sestru, odsustvo joj nije zamerio, a detalje njihovog odnosa izneo je nedavno u jednom intervjuu.

- Ne! Ne u tom smislu, čujem se s njom svakoga dana. Živi svoj život, mnogo sam zadovoljan njenim izborom. Muž joj je legenda, gleda je kao malo vode na dlanu i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama, realno - rekao je on nedavno za domaće medije.

Komentari (0)

Loading