Celebrity News

Nije joj lako: Rastaju se Nada Macanković i Bojan Janić

Nada Macanković najavila promene u porodičnom životu

Nije joj lako: Rastaju se Nada Macanković i Bojan Janić

Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Nada Macanković ovih dana priprema premijeru predstave “Kramer protiv Kramera”, ali se polako privikava i na novo poglavlje života koje joj uskoro predstoji.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nada se, kao što je poznato, 2010. godine udala za odbojkaša Bojana Janića, sa kojim je dobila dva sina – Milutina i Andriju.

Pročitajte: Dasa od dva metra! Nada Macanković se na premijeri pojavila sa mužem, SVIMA SU PALE VILICE! Pogledajte kako njen izabranik izgleda (FOTO)

Stariji dečak, koji pohađa drugi razred osnovne škole, već je krenuo maminim stopama. Sa samo šest godina zaigrao je u hit filmu “Južni vetar”, gde je glumio sina Miloša Bikovića i Jovane Stojiljković.

Uz supruga, uspešnog odbojkaša, Nada Macanković proputovala je “pola sveta”. Živeli su u Rusiji, Turskoj, Francuskoj, Rumuniji...

Pre nekoliko godina, Bojan Janić se skrasio u Beogradu, gde je dobio angažman kao trener odbojkaškog kluba Partizan.

No, ovog leta napravio je veliki zaokret. Potpisao je novi ugovor sa timom iz Dubaija, gde se uskoro seli.

S obzirom da je Nada zbog posla, ali i zbog školskih obaveza sina, vezana za Beograd, porodica će u narednom periodu živeti na dve adrese.

Jakov Simović

 

- Mislim da je za Bojana dobro što mu se posle šest godina provedenih u Beogradu pružila mogućnost da radi negde drugde i stekne nova iskustva - rekla je u intervjuu za HELLO! Nada Macanković, koja planira da sa sinovima odlazi kod supruga.

- Iskreno, jedva čekam da  posetim Dubai, nadam se da ću tamo uspeti da vidim nešto što će mi biti zanimljivo. Najviše volim da posmatram ljude, ulice, život, da šetam i upoznam novi grad, osluškujem kako diše - ispričala je glumica.

Komentari (0)

Loading