Celebrity News

Ja tvog tatu još uvek volim: Jelena Perčin prvi put otvoreno o rečima koje je nakon razvoda uputila deci

Jelena Perčin o razvodu prvi put progovorila

Ja tvog tatu još uvek volim: Jelena Perčin prvi put otvoreno o rečima koje je nakon razvoda uputila deci

Profimedia

Jelena Perčin i Momčilo Otašević stavili su pre gotovo dve godine tačku na svoj brak. Kako je za glumicu ovo drugo iskustvo, Jelena Perčin o razvodu je progovorila u jednom potkastu.

Glumica je, naime, otkrila da su oba razvoda za nju bila potpuno drugačija.

Pročitajte: Da li je moguće da ovo dozvoljava ćerki koja ima 14 godina? Jelena Perčin na meti žestokih kritika

- Potpuno je bio različit moj prvi razvod od ovog drugog jer su u pitanju različiti ljudi. Tu je situacija gde možeš dati svoj maksimum i nadati se najboljem. Tu nema pravila. Mogu posledice biti ovakve i onakve, ali ja mislim da je puno teže biti u lošem braku -  rekla je  Jelena Perčin o razvodu u podkastu ”Mame kod Lane”.

Otkrila je i kako su njena deca, četrnaestogodišnja Loti i mališani Maša i Jakša, reagovali na odluke svojih roditelja.

Mirko Savović

 

- Nama nije velika promena jer je Momo, takav nam je posao, puno ga nije bilo, puno je radio pa u tom smislu nije deci bio šok. Mislim da je važno, i što mi se pokazalo od početka, ono što je moj stav, da je bitno da postoji komunikacija. Da deca vide komunikaciju među roditeljima i da ona nije patološka. Po mogućnosti da neke svoje ljutnje, povrede čovek uspe da stavi sa strane. Staviti stvarno decu na prvo mesto - rekla je ona tada i dodala da sa decom komunicira veoma otvoreno.

- Ukoliko se to ne može, onda maksimalno izbegavati komunikaciju pred decom, upravo zato jer čitaju te znakove. Deca su zapravo jako prilagodljiva.

- Meni je bitno da nikad nisam rekla ni Loti, a sad ni Maši i Jakši, mama i tata više nisu zajedno jer se ne vole. To mi je nešto grozno. Maša i Jakša su još uvek premali. S Lotom sam to kasnije komunicirala, negde u prvom osnovne je počela da postavlja pitanja. Onda bih joj rekla, ne, ja volim tvog tatu. Nismo više zaljubljeni, nismo više u braku, ali ga ja volim i on je moj prijatelj i nekako mi je važan jer je tvoj tata. I onda oni tu steknu neku stabilnost i nemaju osećaj da moraju da biraju između dva roditelja - objasnila je glumica tada.

Komentari (0)

Loading