Celebrity News

Slobodan Šarenac uhvaćen u zagrljaju prezgodne brinete: Više od dve decenije proveo je kraj rukometašice Anđelije Arbutine (FOTO)

Brak Slobodana Šarenca skladan je više od dve decenije

Slobodan Šarenac uhvaćen u zagrljaju prezgodne brinete: Više od dve decenije proveo je kraj rukometašice Anđelije Arbutine (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Brak Slobodana Šarenca nije često bio tema medija.

Voditelj i sportski komentator uspevao je godinama da sačuva svoju privatnost.

Pročitajte: Supruga Slobodana Šarenca je žena koju je obožavala Jugoslavija - Pojma niste imali za koga je udata, ovo je njihova jedina fotografija

O supruzi, zvezdi srpske ženske košarke Anđeliji Arbutini, retko kada je govorio, o ćerkama Lari i Nini još manje.

Šira javnost vrlo malo je doskoro znala o njegovom životu, a tek nedavno u intervjuu za Javni servis ispričao je Slobodan anegdotu gde se moglo zaključiti da živi u skladu i blagostanju.

Ata Images

 

Divnom odnosu za primer doprinose razumevanje i poštovanje, ali prvenstveno neizmerna ljubav koju više od dve decenije voditelj i rukometašica u penziji jedno prema drugome osećaju. 

Poverenje je takođe stavka koja roditelje dve naslednice vezuje, a upravo to je razlog zašto je javnost burno reagovala na fotografiju voditelja u zagrljaju lepe brinete.

Pročitajte: Najteži dani za porodicu - Prva fotografija supruge Slobodana Šarenca objavljena TUŽNIM POVODOM (FOTO)

Slobodan, koji važi za čoveka koji ne daje povoda za spekulisanja i nagađanja, svakako je ovim potezom privukao pažnju javnosti, koja se pita ko je zgodna devojka koja je izmamila voditelju osmeh na lice, te je poželeo da s njom napravi selfi.

Ko god da je u pitanju ne sme se zanemariti podatak da Slobodan i dalje voli samo Anđeliju, koja mu je srce otkrila još tokom studentskih dana.

Instagram

 

Danas je ona u sportskoj penziji a često se pojavljuje kao komentator utakmica ženskog sporta.

Ima puno razloga da se Slobodan ponosi svojom izabranicom, ali i svojim brakom koji čuva kao zmija noge.

 

 

Komentari (0)

Loading