Celebrity News

Pa gde su svi ti milioni? Unutrašnjost Čolinog doma zaprepastila, pa ovako je u svakoj drugoj kući u Srbiji

Dom Zdravka Čolića velelepna je vila koja u svojoj unutrašnjosti izgleda neočekivano

Pa gde su svi ti milioni? Unutrašnjost Čolinog doma zaprepastila, pa ovako je u svakoj drugoj kući u Srbiji

Ata Images

Dom Zdravka Čolića i njegove porodice velelepna je vila na Senjaku, koju je pevač prodao za više od milion evra kako bi sa porodicom otpočeo život na javnosti manje poznatoj lokaciji, te imao prilike da uživa u svom miru.

Kuća je okružena velikim dvorištem, visokom kapijom i prelepim zelenilom, a njena unutrašnjost pravo je iznenađenje za domaću javnost.

Pročitajte: Gde su nestali Čolini milioni? Sada nema ni vile na Košutnjaku, ni para

Naime, iako je dom Zdravka Čolića luksuzna nekretnina, namešten je kao većina beogradskih domova opremljenih 90-ih godina.

Naime, dnevni boravak Zdravka Čolića opremljen je skupocenim nameštajem od punog drveta, koji ne odiše modernim duhom, već dugovečnošću i skupoćom.

Instagram

 

Dnevni boravak kuće iz koje se porodica seli podelila je na mrežama Una Čolić, te se domaća javnost oduševila što je pevač jedan od retkih koji dom nije ukrasio mermerom, somotskim garniturama i modernim lusterima, već je zadržao toplinu i lepotu porodičnog doma, koja se može sresti u brojnim kućama širom Srbije.

 

Komentari (2)

Loading
Ceca

20:53 26.06.2024

Novinari nemaju šta pametno da pišu nego gledaju materijalne stvari.Zdravko i njegova porodica su skromni i normalni ljudi.Kada će te da se bavite ozbiljnijim temama?

abubekir

06:46 27.06.2024

Auuu.... Nema bazen u svakoj sobi. Normalan čovek. Za razliku od ostatka Estrade.