Celebrity News

U najtežem trenutku bila uz njega: Gudelj Ceci jedno neće nikad zaboraviti

Odnos Cece Ražnatović i Nemanje Gudelja - isplivali svi detalji

U najtežem trenutku bila uz njega: Gudelj Ceci jedno neće nikad zaboraviti

Instagram

Porodični odnosi u porodici Gudelj - Ražnatović tema su koja javnost intrigira od kada su Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović otpočeli odnos. Anastasija je svoj odnos sa porodicom Gudelj dovela do perfekcije, a sada se svi pitaju kakav odnos imaju Ceca Ražnatović i Nemanja Gudelj.

Sada je jasno šta Ceca Ražnatović misli o svom zetu, nakon što je dva puta putovala u Nemačku kako bi ga bodrila na tribinama dok je nastupao sa našom reprezentacijom.

Pročitajte: Dvostruka radost! Anastasija je ovaj dan iščekivala, Ceca posebno emotivna

Sada, kada je reprezentacija Srbije završila svoj angažman na Evropskom prvenstvu, Ceca je ostala da provede neko vreme sa zetom i ćerkom, kako bi u danima poraza Nemanji pružila svu potrebnu podršku.

- Lagala bih kada bih rekla da mi nije teško što je u drugoj zemlji. Fali mi! Ali sve joj je oprošteno jer je izabrala odličnu destinaciju, a ponajviše mi se sviđa kakvog je momčinu srela. Nemanja je sjajan dečko! Veoma su srećni, uživaju u ljubavi. Cela naša porodica ih podržava. Želimo im sve najlepše - govorila je Ceca još na početku njihove veze.

Instagram

 

Odnos Cece Ražnatović i Nemanje Gudelja do te mere je blizak da je on oslovljava sa Ceki moja najbolja i za nju je uvek tu, koliko i ona za njega.

Komentari (0)

Loading