Celebrity News

Otac Rade Manojlović prvi put o njenim bivšim: Ne zameram joj momke, već to što su je potkradali

Otac Rade Manojlović razočaran

Otac Rade Manojlović prvi put o njenim bivšim: Ne zameram joj momke, već to što su je potkradali

Ata Images/M.K.

Nakon smrti prve supruge otac Rade Manojlović posvetio se ćerkama i njihovom odgoju.

Zadovoljan je bio Rade kada su i jedna i druga naslednica upisale fakultet u Kragujevcu, a ni slutio nije da će ih obe život odvesti na estradu.

Pročitajte: Rada Manojlović prvi put otvoreno o prevari - Proživela sam pakao

Rada je postala jedna od omiljenih estradnih umetnica domaće javne scene, dok je Marija vremenom zaslužila mesto njene menadžerke.

Privatna arhiva

 

Nerazdvojne su sestre... žive i rade zajedno što je ocu drago, ipak on tvrdi da je do trenutnog blagostanja došlo teškim radom i borbom sa svakojakim izazovima, momcima, pa i lopovima.

– Kad Rada dođe kući ljudi uvek dolaze da se slikaju. Ona uvek ima neku svoju priču i uvek je pozitivna. Tata se obraduje kad mu dođe njegovo dete bez obzira na godine meni je kao da je juče izašla iz osnovne škole – počeo je priču Rade, koji je očigledno imao uticaja na razvoj njene karijere, bar do momenta dok je Saša Popović i "Grand produkcija" nisu uzeli pod svoje. 

Antonio Ahel/ATA Images

 

- Kada je počinjala da peva svadbe i ispraćaje ovde i dođe ovde Vera Nešić ja sve snimam i prenosim Radmili kako treba i to je sve uticalo, ali ona je kvalitet i što peva pet hiljada pesama.

Dodao je, na iznenađenje mnogih, otac Rade Manojlović da mu je jedino žao što ćerku nije naučio da bude prodornija i izbori se za sebe, svoja prava pa i svoj novac.

Pročitajte: Taj 18. jul je moja večna rana - Radi Manojlović ovaj dan načisto promenio život

– Kroz karijeru sam zamerao što nije vodila računa o novcu ne u smislu da ga potroši, nego koliko je zaradila i ko je šta uzeo. Terao sam je idi broji pare, ne bez razloga već zato što vidim da neko mazne malo lovu, a ona kaže “tata, ti znaš da ja ne brojim“ i rekao sam idi vidi koliko ima po sto evra.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- To joj zameram, ništa više ni momke, ni karijeru, ništa. Kad su imale osamnaest godina rekao sam na vašoj sam strani, ali šta god odlučiti radite za sebe, ne za mene – zaključio je Rade.

Komentari (0)

Loading