Celebrity News

Lena Kovačević otkriva tajnu svog dobrog izgleda: Ovo nikako ne mogu da prestanem da rim

Lena Kovačević izgled brižljivo neguje

Lena Kovačević otkriva tajnu svog dobrog izgleda: Ovo nikako ne mogu da prestanem da rim

Andreja Damnjanović

Poznata džez pevačica je jedna od onih žena koje plene autentičnom pojavom i raskošnim darom. Lena Kovačević izgled brižljivo neguje iako je nedavno napunila 42 godine.

Zvezda savremene muzičke balkanske scene, osim talentom, iz mase se izdvaja i po ličnom stavu prema lepoti i prirodnosti. Lena Kovačević je jedna od retkih javnih ličnosti koja se hrabro suprotstavlja pritiscima i standardima savršenstva koji su prioritetni uslov u showbiznisu.

Lena Kovačević izgled duguje dobrim genima, ali i redovnoj nezi

Kada je u pitanju modni stil, Lena je poznata po svom jedinstvenom i prepoznatljivom izrazu. Ona ne sledi trendove, već ih postavlja svojim hrabrim izborom kombinacija i odeće koja odražava njen karakter i osobnost.

Ovaj autentični pristup nije samo deo njenog scenskog imidža, već i svakodnevnog života, gde se Lena ne libi da pokaže svoju prirodnu lepotu bez ikakvih filtera ili maski.


- Prilagodim neke aktuelne boje i printove nekim komadima koji su večni i uvek u modi, uglavnom klasični. Ima toliko lepih ideja koje su nosive i pogodne za svaki dan i mogu kod različitih brendova da se pronađu. Ne moraju ni biti skupe - rekla je za Grandonline Lena Kovačević.

Ipak, Lena ne krije da je sklona eksperimentisanju kada je u pitanju frizura ili boja kose.

- Najviše volim plave pramenove na svoju prirodnu boju kose. To me oduvek asocira na more, odmor, sunce... S obzirom na to da sam dosta eksperimentisala frizurom, pronašla sam ono što mi se najviše dopada i toga se već dugi niz godina držim - rekla je Lena jednom prilikom objašnjavajući kakav make-up preferira.

Instagram/Lena Kovačević

 

Da lepota često ume da bude pravo breme, na svojoj koži osetila je i Lena.

- Lepim ženama se manje veruje, to je problem. Ima jedna divna rečenica koju je moja majka uvek govorila, lepa žena je uvek kriva - rekla je za Scenu. Treba da stekneš poverenje da umeš i da pevaš, i da si dobar prijatelj, i da si super mama, i da si odlična ćerka, i da si dobra žena, ti stalno moraš da dokazuješ da pored nekog pristojnog izgleda imaš još neke kvalitete - dodala je pevačica.

Pročitajte: Ovo je prava ISTINA o estetskim operacijama Lene Kovačević! 

U svetu zabave gotovo je nemoguće pronaći osobu bez estetskih korekcija. Lena Kovačević se hrabro ističe kao primer autentičnosti. Lena otvoreno govori o važnosti prihvatanja sebe. Bez obzira na ono što društvo povremeno proglašava nedostacima, jedno je sigurno - lepota je u vama.

Komentari (0)

Loading