Celebrity News

Ćerka Minje Miletić obeležila 4. rođendan! Prve slike male Anike obišle mreže, da li je moguće da je preslikana mama?

Ćerka Minje Miletić napunila je četiri godine

Ćerka Minje Miletić obeležila 4. rođendan! Prve slike male Anike obišle mreže, da li je moguće da je preslikana mama?

Miloš Nadaždin

Ćerka Minje Miletić rođena je pre četiri godine na dan 40. rođendana voditeljke.

Istakla je Minja još tada, a danas potvrdila da je tog 26. juna dobila najlepši poklon koji žena dobiti može.

Pročitajte: Najmisterioznija voditeljka prvi put otvorila vrata svog doma - Ovde živi Minja Miletić sa svojom princezom Anikom (FOTO)

- Najlepši poklon koji sam dobila za rođendan je pre četiri godine, rođenje moje Anike… moja ljubav, sreća, snaga, spokoj! Hvala svima na divnim čestitkama… idemo dalje u život sa osmehom i sa malo više strpljenja, ljubim vas - napisala je pre par minuta urednica "Direktno sa Minjom Miletić", dok je pisanu objavu krasila fotografija sa naslednicom.

Miloš Nadaždin

 

Istini za volju, Minja se prvi put sa ćerkom slikala za magazin Story, kada je ona imala svega par meseci. Čak ni tada nije dozvolila da se njen lik vidi, što joj je bio stav protekle četiri godine.

Na dan rođendana naslednice očigledno je odluku po tom pitanju promenila.

Slika četvorogodišnjakinje u maminom naručju raznežila je sve koji su imali priliku da zavire na Minjin profil, isto tako mnogi su se mogli uveriti u to da mala Anika neodoljivo podseća na mamu.

Likom je gotovo ista ona, a po osmehu bi se reklo da su i karakterno dosta slične.

Boško Karanović

 

Minja i dalje krije oca svoje naslednice, zbog čega niko nije siguran ima li Anika i očevih crta lica, možda crte lica bake ili tetke po ocu.

O emotivnom partneru ona izbegava da govori, za šta sigurno postoji neki konkretan razlog.

Pročitajte: Koja ne bi pala? Minja Miletić uslikana u zagrljaju OŽENJENOG FUDBALERA milionera, cela nacija ga obožava (FOTO)

Kada smo je davno pitali da nam otkrije šta je posredi, istakla je da je reč o čoveku koji ne voli medijsku pažnju, ali da to nikako ne umanjuje njegovu ulogu kao oca i požrtvovanost kada je Anika u pitanju.

Instagram

 

Verujući ovim navodima ćerka Minje Miletić odrasta srećno uz oba roditelja, a o njenom blagostanju i lepom detinjstvu svedoči, možda čak i najbolje, nova slika.

Komentari (0)

Loading