Celebrity News

U NBA zarađivao 40 miliona, a sada je to za njega sića: Evo čime se danas bavi Marko Jarić i koju cifru ima na bankovnom računu

Profesija Marka Jarića mnoge iznenadila

U NBA zarađivao 40 miliona, a sada je to za njega sića: Evo čime se danas bavi Marko Jarić i koju cifru ima na bankovnom računu

Frazer Harrison / Getty Images for Glazer Palooza

Proslavljeni košarkaš tokom svoje NBA karijere zaradio je 40 miliona dolara, a tu cifru na bankovnom računu uspeo je da učetvorostruči. Profesija Marka Jarića već dugo nije košarka, a mnogi se pitaju čime se on danas bavi.

Američka kompanija "WestPac Wealth Partners" je objavila da se njenom timu pridružio proslavljeni srpski košarkaš Marko Jarić. Kako se navodi, on će obavljati funkciju potpredsednika za poslovni razvoj i šefa Divizije za zabavu i sport.

Pročitajte: Sestra Marka Jarića komunikaciju sa bivšom snajom Adrijanom Limom svela na minimum - Nije to više ona ista žena

Reč je o kompaniji sa centralom u San Dijegu, koja se bavi pružanjem finansijskih usluga, odnosno savetovanjem klijenata kako da upravljaju svojim novcem, posebno kada je reč o penzionerskim danima. U fokusu su im preduzetnici, profesionalci u zdravstvu, kao i profesionalni sportisti, zbog čega je angažovanje Jarića logičan potez.

Profesija Marka Jarića podrazumevaće pružanje pomoći poslovnim liderima, profesionalnim sportistima i  profesionalcima iz industrije zabave da upravljaju, povećaju i zaštite svoje bogatstvo. 

Doug Pensinger / Getty Images

 

- Uzbuđeni smo da poželimo dobrodošlicu Marku Jariću u naš tim kao šefu Divizije za zabavu i sport. Sa dinamičnom biografijom preduzetnika i veterana NBA lige, u kojoj je proveo devet sezona, plus četiri godine u Evroligi, donosi bogato iskustvo i energiju u našu organizaciju. Spremite se za uzbudljive poduhvate pred nama - stoji u objavi kompanije, a prenosi Forbes.

Komentari (0)

Loading