Celebrity News

Šest meseci od razvoda Ivana Španović objavila: Ovo sam jedva čekala

Ivana Španović posle razvoda poslala jasnu poruku

Šest meseci od razvoda Ivana Španović objavila: Ovo sam jedva čekala

Maja Hitij/Getty Images for World Athletics

Nakon što je na dvogodišnji brak sa fitnes instruktorom Markom Vuletom stavila tačku, Ivana Španović posvetila se svom životu, te neretko na mrežama deli motivaciju za rad na sebi i ne krije da se u svojoj koži sjajno oseća.

Ivana Španović posle razvoda nije se preterano osvrtala na odnos sa bivšim partnerom, od koga se, kako se tada pisalo, razvela zbog različitih životnih shvatanja i ciljeva u kojima su se, sada već bivši supružnici, mimoišli.

Pročitajte: Ivana Španović opet zablistala u belom - Haljina sa predivnim bretelicama istakla joj ozareno lice

- Iako razumem javni interes, uvek sam se trudila da privatan život bude privatan. Kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom, jer oboje smatramo ovo zajedničnim neuspehom.

- Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bismo se oboje, što brže i bezbolnije, vratili mirnijim tokovima života. Ne želimo nijednog trenutka da poreknemo ljudske vrednosti jednog u odnosu na drugog, u brak smo oboje ušli sa istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane lične ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore, promenile u različitim pravcima - objasnila je Ivana.

Ata Images

 

Ivana Španović posle razvoda posvetila se treninzima kako bi ostvarila svoje ciljeve za ovu godinu, o kojima je ne malo puta govorila.

- U svojoj zoni! U 2024. godini dve titule moram odbraniti, a tu je i jedna koja treba da postane realnost - napisala je ona jednom prilikom, a sada je na svom Instagramu otkrila da neće dopustiti da joj iko pokvari ovo leto.

- Nemoj dozvoliti da ti ovo leto neko pokvari! Svi smo ga jedva čekali - napisala je na svom Storiju atletičarka, koja se vredno priprema za odlazak na Olimpijske igre u Parizu, koje će se održati od 26. jula do 11. avgusta.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading