Celebrity News

Verila se Aleksandra Bursać! Deset godina mlađi dečko priredio joj iznenađenje o kojem sve devojke sanjaju, a tek prsten da vidite (FOTO)

Veridba Aleksandre Bursać tema je fanova pevačice

Verila se Aleksandra Bursać! Deset godina mlađi dečko priredio joj iznenađenje o kojem sve devojke sanjaju, a tek prsten da vidite (FOTO)

Ata Images Antonio Ahel

Veridba Aleksandre Bursać nije mnogo iznenadila pevačicine prijatelje i rodbinu, a posebno ne fanove.

Budući da je u stabilnoj vezi sa kolegom Stevanom Sekulićem ovakav ishod pre ili kasnije se očekivao.

Pročitajte: Tri stravične tragedije obeležile život naše pevačice - Metak mu je prošao kroz glavu, umro je u bolnici

Pevačica, koja je prethodno izašla iz jedne toksične veze, sreću je pronašla kraj deset godina mlađeg muškarca koji joj u svakom pogledu odgovara i karakterno, a imaju iste i poglede na budućnost.

Po pisanju "Blica" veridba Aleksandre Bursać nešto je o čemu su ona i njen izabranik već pričali, uprkos tome ona se nije nadala da će bračnu ponudu dobiti na izletu u Diznilend.

Privatna Arhiva

 

Prelepe fotografije dospele su do očiju javnosti, a estradna umetnica pohvalila se vereničkim prstenom.

Ako je suditi po tom jednom kadru koji je Aleksandra dozvolila da publika vidi, reklo bi se da je u pitanju skupocen komad nakita sa pozamašnim brilijantom.

Pročitajte: Nekontrolisano se goji - Aleksandru Bursać bolest potpuno slomila, zavapila za pomoć (FOTO)

Spekuliše se da pevčica i njen momak uveliko planiraju i svadbu, te da će se među zvanicama naći sve njene kolege sa estrade.

Privatna Arhiva

 

 

Ako bude sve proteklo po planu, verovatno će to biti venčanje za pamćenje, dok će i romantična veridba zasigurno ostati u sećanju folk zvezde.

Komentari (0)

Loading