Celebrity News

Lena Kovačević na javnom mestu razmenjuje poljupce s mužem: Kakav dasa, svaka bi mu poklonila srce

Muž Lene Kovačević predan je i vrlo požrtvovan

Lena Kovačević na javnom mestu razmenjuje poljupce s mužem: Kakav dasa, svaka bi mu poklonila srce

Instagram/Lena Kovačević

Pre jedanaest godina muž Lene Kovačević postao je jedna od najvažnijih figura u životu atraktivne pevačice.

Biznismen je ćerku dramaturga Dušana Kovačevića osvojio svojom blagom prirodom, karakterom i pogledima na svet sličnim njenim, takođe izgledom koji je verovatno presudio da se ostvari prvobitna komunikacija.

Pročitajte: Mislila je da je majčina smrt najgore što je moglo da joj se dogodi, ali OVO JU JE DOTUKLO! Pretužan dan za Lenu Kovačević (FOTO)

Dugo se spekulisalo o tome kako muž Lene Kovačević izgleda.

Pričalo se i nagađalo da je Veljko Brčin nestvarno zgodan, da žene ne mogu da odvoje pogled sa njega, a dokaz za sve navedeno stigao je tek kada su fotoreporteri uspeli da bračni par uslikaju na sahrani pevačicine majke.

Ata Images Antonio Ahel

 

Veljko je sve vreme bio uz suprugu, držao ju je čvrsto za ruku, čuvao i pazio kao što to čini već 11 godina, zbog čega su svi zaključili da je brižan suprug, ali i požrtvovan otac.

Kraj njega je Lena očigledno pronašla spokoj i ne mari što on ne voli da posećuje javne događaje, te vrlo često ona na premijere i koktele mora da ide sama.

Od prvog momenta shvatila je da je to njegov izbor i sa tim se pomirila.

 

 

Tvrdi da je njen izabranik po tom pitanju dosta sličan njenom ocu, pa i bratu, te da je s lakoćom prihvatila njegove izbore.

On se, s druge strane, pomirio sa činjenicom da je ona javna ličnost, te da ne mogu s mirom da prođu Knez Mihailovom ulicom, odu u park sa sinovima ili, pak, restoran.

Gde god da pođu obožavaoci su tu iza ćoška da zatraže sliku ili, pak, autogram.

Lenine pesme obožava i Veljko.

Pročitajte: Najlepši vrt u Beogradu - Pogledajte gde živi Lena Kovačević sa prezgodnim mužem i sinovima (FOTO)

- Ljubitelj je mnogih pesama. Ali sve pesme ubedljivo najviše voli da čuje na koncertima uživo. Imam sjajnog trubača i saksofonistu, to je magija i nekako oboje volimo taj adrenalin živog nastupa - rekla je svojevremeno za "Blic" pevačica, koja je, uprkos volji supruga da slike sa njim ne pušta u javnost, nedavno napravila izuzetak.

 

 

Sa pratiocima je podelila momenat sa dragim dok on pokušava da je poljubi.

Veljko se jako slabo vidi, ali i pored toga svima je jasno da bračni par izgara od ljubavi, te da muž Lene Kovačević sve čini da je što pre prođe bol za majkom.

Komentari (0)

Loading