Celebrity News

Saopštila sam porodici: Majka Dragane Mićalović zaplakala zbog prelepih vesti

Lepa vest od Dragane Mićalović

Saopštila sam porodici: Majka Dragane Mićalović zaplakala zbog prelepih vesti

Intagram printscreen

Prošlog decembra je glumica Dragana Mićalović za "Story" rekla da je 2024. njena godina.

- Zamišljala sam je malo lepšom, ali je poslovno bila vrlo uspešna. Neću još da otkrivam, ali neke privatne stvari ću, ako Bog da, složiti do 31. decembra.

Pročitajte: Ona je i dalje sama, a on sedam godina ljubi lepu Brazilku - Zbog ovoga se raspala veza Marka Đokovića i Dragane Mićalović

- Ukoliko se sve sklopi onako kako treba, 2024. ću započeti novi život - rekla je za naš magazin umetnica rođena u Leskovcu.

Sada je tu priču potvrdila.

- Pre nekoliko meseci sam izjavila da će 2024. godina biti važna prekretnica u mom životu. Proteklih meseci sam u jednom procesu koji sam krila od svojih prijatelja i porodice iz razloga što sam htela da pokažem sebi pre svega da mogu sama i da je važno da verujem sebi i svojim željama.

Mnogi od vas će proći kroz ovaj proces, mnogi od vas se boje da uđu u taj proces, mnogi od vas sada prolaze. Snimala sam važne delove tog procesa jer sam želela da vam pokažem da je dovoljno da želite i da verujete u vaše želje i da je beskraj iza vrata - rekla je.  

- Bilo je puno radosti, bilo je puno suza, boli... Život je lep i jedan je... Jedva čekam da podelim sa vama najvažniju stvar do sada... - drhtavim glasom je poručila glumica, a sada i podelila, prvo sa porodicom, a potom i sa svima, da je kupila svoj stan.

- 5. maja, Vaskrs, porodici saopšteno - navela je na Instagramu Dragana.

- Radost u kući, moja porodica! Moj najveći oslonac i podrška, moje devojke - dodala je, između ostalog, glumica.

- Dugo sam se tražila tamo gde me nije bilo, da bih se pronašla ovde. Zato ti započinjem ove redove na stranicama života, kao na daskama koje život znače... Dragi dnevniče, ne znam koliko koraka imam ispred sebe, ali dobro znam koliko sam koraka napravila da bih se pronašla između svojih strahova i svojih snova. Dok zahvalna ostvarujem samo jednu svoju želju. P. S. Veruj. Verujem - navela je bila Dragana u snimku koji je podelila na društvenim mrežama.

- 23. 12. 2023. Mojih prvih par kvadrata života. Ako je nekad i delovalo da nema, ipak je sve imalo smisla. Moja prva velika životna odluka. Moj prvi samostalni korak. Moj dom. Moja priča - napisala je glumica tada u opisu objave.

instagram/dragana micalovic

 

 

 

Komentari (0)

Loading