Celebrity News

Sanja Kužet sa stomakom do zuba otvorila vrata svog luksuznog doma: Obratite pažnju na osvetljenje u dnevnom boravku

Dom Sanje Kužet moderan je i sa ukusom opremljen

Sanja Kužet sa stomakom do zuba otvorila vrata svog luksuznog doma: Obratite pažnju na osvetljenje u dnevnom boravku

Instagram printscreen

Dom Sanje Kužet i njenog izabranika Nemanje Živojinovića donedavno je bio tajna.

Voditeljka, koja inače ne voli intimu da deli s javnošću, izbegavala je da taj segment ističe, međutim otkako su je trudnički hormoni uzeli pod svoje tako je odlučila da podeli sa fanovima kako je uredila životni prostor.

Za početak sa pratiocima na Instagramu ona je podelila kako joj izgleda terasa. Dugačka, široka, prepuna cveća, sa pogledom na reku očarala je mnoge.

Pročitajte: Sanja Kužet u izdanju u kakvom je do sada niste videli! Suknja koja ne izlazi iz mode, a sandale svi priželjkuju (FOTO)

Dovoljan je bio jedan pogled na pomenutu fotografiju da se shvati da je dom Sanje Kužet smešten u novoizgrađenom elitnom naselju Beograd na vodi.

Instagram/Sanja Kužet

 

Vrlo brzo nakon toga usledile su slike dnevnog boravka. Istini za volju, tada su se videle tek ugradne police i televizor, a danas je ona otišla korak dalje.

U bukvalnom smislu Sanja je otvorila vrata svog doma za javnost i u potpunosti se ogolila.

Prvo što se dalo zapaziti su jaka, drvena, blindirana vrata, potom kuhinjski šank od mermera, potom drveni pod ofarban u tamniju braon nijansu.

Instagram printscreen

 

S leve strane smeštene su ugradne police, sa desne izlazak na terasu, dok središnji deo prostorije u koju se ulazi s predsoblja čini stakleni trepezarijski sto sa udobnim stolicama,

Odmah iza trepezarijskog dela, sledi dnevni boravak koji sačinajvaju beli trosed i dve tamno zelene fotelje.

Instagram printscreen

 

U središnjem delu je televizor okačen na zid koji podseća na sivi mermer.

Ako bi se otišlo korak dalje naišlo bi se na spavaći kutak voditeljke, njenog muža i sobica njenih sinova, međutim, ovoga puta ona je to izostavila.

Pročitajte: Muž Sanje Kužet ne može da zadrži suze - Oglasila se zajedničkom fotografijom sa letovanja i saopštila PREDIVNE VESTI, čestitke se nižu

Pretpostavlja se da će s porođajem i taj deo ona dopustiti da javnost vidi, najpre krevetac za bebu, pa i to kako je dekorisala kutak za prinovu.

Instagram printscreen

 

Sanja sitno broji do porođaja, a porodica nestrpljivo čeka pojačanje, dok publika gotovo da ne može da zamisli novu sezonu „Zvezda Granda” bez nje.

Komentari (0)

Loading