Celebrity News

Komšije nisu više mogle da ćute: To kako se Duško ponaša kada dođe u Orlovat, a njegova majka...

Majka Duška Tošića nakon suprugove smrti ostala je da živi u selu

Komšije nisu više mogle da ćute: To kako se Duško ponaša kada dođe u Orlovat, a njegova majka...

Antonio Ahel/ATAImages

Majka Duška Tošića skromna je žena, koja uprkos činjenici da joj je sin omogućio lagodan život i dalje okopava i sadi.

Obrađuje porodično imanje na kom je ranijih godina radila sa suprugom, dok je posle njegove smrti sve palo na njena nejaka leđa.

Pročitajte: Karleuša je imala specijalan nadimak za Duška - Samo ga je ona tako zvala

Nikoleta Tošić se, međutim, ne žali. Voli da je korisna a evidentno joj ni luksuz ne prija mnogo jer po priči meštana Orlovata, ona i dalje živi u kućici iz koje je fudbaler potekao.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Uprkos činjenici da joj je on preko puta sagradio vilu na sprat majka Duška Tošića opredelila se da poslednje dane svog života provodi u skromnom kućerku.

Po priči komšija, njena odluka je i da se ne meša u odluku sina da se razvede.

Unuke dočekuje raširenih ruku, ranije je i Jelena dolazila, dok sada tek povremeno svraćaju Duško i njegova sestra Katarina sa decom.

Ata Images Antonio Ahel

 

- Duška ne viđamo više često ovde kao nekad, kad je redovno dolazio. On je jako kulturan mladi čovek, koji se ne stidi svojih korena i mesta odakle je potekao - kazao je komšija sportiste za Kurir pa dodao:

- Bio je oduvek dobro dete, a takav je i ostao. Normalan i fin čovek. Uvek kad dođe da poseti majku, uredno se javi svima nama i nakratko porazgovara.

Pročitajte: Ovo se čekalo! U jeku roditeljske svađe oglasila se Atina Tošić, njena odluka sve iznenadila (FOTO)

- Dolazi za velike praznike, takođe i njegova sestra Katarina. Često dovede i svoje ćerke, one obožavaju da provode vreme ovde kod bake na selu. Nema lepšeg od toga.

I na pitanje o Karleuši meštani su imali direktan odgovor:

Ata Images Antonio Ahel

 

 

- Dok su bili u dobrim odnosima, dovodili su decu zajedno, a sad to radi samo Duško. Jelena je volela da dolazi ovamo i da provede neko vreme u prirodi s familijom svog muža. Iskreno da vam kažem, sad ne pamtimo kad smo je ovde videli poslednji put. Ima tome sigurno nekoliko godina - zaključili su.

Komentari (0)

Loading