Celebrity News

Posle veze sa Cecom vratio se ženi: Oprostila mu je prevaru i javno poniženje, a on ju je ipak napustio

Ceca i Andrej Kulundžić imaju romantičnu istoriju

Posle veze sa Cecom vratio se ženi: Oprostila mu je prevaru i javno poniženje, a on ju je ipak napustio

ATA Images

Dok je sada već neko vreme zvanično bez partnera, svi se pitaju šta se događa u ljubavnom životu Svetlane Cece Ražnatović, ali pevačica odoleva svim spekulacijama.

 To dobro radi budući da je iza nje poduži staž u medijskom prostoru, a i ranije se suočavala sa brojnim spekulacijama na temu njenih navodnih partnera.

Pročitajte: Tek kada sam se razbolela, Ceca je pokazala pravo lice - Bivša frizerka i kuma Bucka konačno otkrila istinu o pevačici

Jedna od priča koje pevačica nikada nije potvrdila odnosila se na navodni odnos koji su još davno, 2007. godine, izgradili Ceca i Andrej Kulundžić, poznati automobilista koji je folk divi zapao za oko.

Međutim, Ceca i Andrej Kulundžić nikada nisu potvrdili navode da je između njih postojala romansa, ali čini se da to nije bilo ni potrebno.

Slike su govorile više od bilo kakvih reči, a bivši par uslikan je jednom prilikom na ljubljanskom aerodromu neposredno pred Cecin koncert u Celju. Odmah nakon toga krenule su do kolaju glasine o njihovoj romansi.

Ceca i Andrej Kulundžić takve priče nisu želeli dodatno da podgrevaju. Pevačica je medijima tada rekla kako ne vidi ništa čudno u tome što je sa Andrejom bila na istom letu za Sloveniju, te da su se i ranije sretali na letovima kao što je bio onaj na relaciji Beograd-Tivat.

Međutim, tada nije rekla celu istinu jer je primećeno kako je pomenuti reli vozač bio više nego redovan gost u Cecinoj vili na Dedinju.

Kako su upućeni tada komentarisali, Ceca i Andrej Kulundžić imali su ljubav na prvi pogled, jer je pevačica njega opazila još tokom gostovanja u emisiji o automobilizmu koju je Andrej tada vodio.

Veza je, ipak, potrajala samo sedam meseci jer je u martu 2008. godine objavljeno da se par razišao, ali u vrlo prijateljskom tonu. Glasine su tada kružile kako se Andrej kasnije vratio svojoj bivšoj ženi.

ATA Images

 

 

Od Marine se razveo u tajnosti, pa je mnoge iznenadilo da se Andrej početkom 2023. godine ponovo venčao.

Komentari (0)

Loading