Celebrity News

Ovo je najvažnija stvar koja mi se dogodilo do sada: Dragana Mićalović drhtavim glasom potvrdila lepu vest

Glumica Dragana Mićalović se oglasila

Ovo je najvažnija stvar koja mi se dogodilo do sada: Dragana Mićalović drhtavim glasom potvrdila lepu vest

Milan Maricic/ATAImages

Prošlog decembra je glumica Dragana Mićalović za "Story" rekla da je 2024. njena godina.

- Zamišljala sam je malo lepšom, ali je poslovno bila vrlo uspešna. Neću još da otkrivam, ali neke privatne stvari ću, ako Bog da, složiti do 31. decembra.

Pročitajte: Ona je i dalje sama, a on sedam godina ljubi lepu Brazilku - Zbog ovoga se raspala veza Marka Đokovića i Dragane Mićalović

- Ukoliko se sve sklopi onako kako treba, 2024. ću započeti novi život - rekla je za naš magazin umetnica rođena u Leksovcu.

Sada je tu priču potvrdila.

- Priznajem da je ovo godina koju dugo čekam! Osećam da će se desiti vrlo važne i velike stvari, kako privatno tako i poslovno.

Nekoliko dana pred doček je još jednom ponovila “2024. svašta donosi. Sigurna sam!”

Budući da smo došli do kraja godine, jednu od naših najatraktivnijih ličnosti na javnoj sceni pitali smo da li su ta njena očekivanja ispunjena. 

- Pre nekoliko meseci sam izjavila da će 2024. godina biti važna prekretnica u mom životu. Proteklih meseci sam u jednom procesu koji sam krila od svojih prijatelja i porodice iz razloga što sam htela da pokažem sebi pre svega da mogu sama i da je važno da verujem sebi i svojim željama.

Mnogi od vas će proći kroz ovaj proces, mnogi od vas se boje da uđu u taj proces, mnogi od vas sada prolaze. Snimala sam važne delove tog procesa jer sam želela da vam pokažem da je dovoljno da želite i da verujete u vaše želje i da je beskraj iza vrata - rekla je.  

- Bilo je puno radosti, bilo je puno suza, boli... Život je lep i jedan je... Jedva čekam da podelim sa vama najvažniju stvar do sada... - drhtavim glasom je poručila glumica.

Komentari (0)

Loading