Celebrity News

Karleuša je imala specijalan nadimak za Duška: Samo ga je ona tako zvala

Jelena Karleuša i Duško Tošić nekada su imali odnos pun ljubavi

Karleuša je imala specijalan nadimak za Duška: Samo ga je ona tako zvala

Miša Obradović

Jelena Karleuša i Duško Tošić na večnu ljubav jedno drugom zarekli su se 28. juna 2008. godine na Vidovdan. Njihov brak obeležila je velika ljubav i brojne turbulencije.

Iako se ovih dana piše samo o njihovom razvodu i da li će do njega doći, iza bračnog para Karleuša-Tošić su i mnogi lepi dani obeleženi ljubavlju i skladom.

Pročitajte: Ovo se čekalo! U jeku roditeljske svađe, oglasila se Atina Tošić, njena odluka sve iznenadila (FOTO)

Od dana kada su se ona i Duško prvi put poljubili u njegovom autu, uz pesmu Sergeja Ćetkovića, za nju je on postao muškarac koji će na poseban način obeležiti njen život.

Jelena Karleuša i Duško Tošić dobili su dve ćerke, 2008. godine Atinu i 2009. Niku, a u to vreme njihova sreća bila je neopisiva.

Instagram

 

Neke objave sa Karleušinog Instagrama jasno govore u prilog njihovoj sreći, te otkrivaju i nadimak kojim je Jelena oslovljavala supruga, te u opisu fotografije napisala „Moj mužić i ja”.

Brojne su i fotografije sa ćerkama sa emotivnim opisima, koji jasno kriju šta za Jelenu znači porodica, koju je sa Duškom osnovala i zbog čega joj je toliko teško da na ovu priču zaista stavi tačku.

Instagram

 

 

- Moja porodica. Moj ponos, ljubav, sreća, SVE - napisala je tada ona.

Komentari (0)

Loading