Celebrity News

Venčani duo: Sin Lidije Vukićević zablistao u slim odelu, a tek da vidite kakvu je haljinu odabrala njegova izabranica (FOTO)

Sin Lidije Vukićević i Mitra Mrkele izuzetno je zgodan

Venčani duo: Sin Lidije Vukićević zablistao u slim odelu, a tek da vidite kakvu je haljinu odabrala njegova izabranica (FOTO)

instagram/nadjailic

Sin Lidije Vukićević već dve i po godine u vezi je sa manekenkom Nađom Ilić, a s obzirom na to da je mladi par već otpočeo i zajednički život, pravo iznenađenje bi bilo da do sada nije skovao planove za budućnost.

Buduća glumičina snaja i sportski menadžer ludo se vole, gaje međusobno poverenje, poštovanje, dok su istovremeno jedno drugom velika podrška.

Pročitajte: Jedno pravilo u domu Lidije Vukićević uvek se poštuje - Glumica za Uskrs na sto nikad ne iznosi jednu stvar

Nađa kao deo modnog sveta dosta putuje, Andrej kao neko ko traži sportske talente takođe je često odsutan od kuće, ali kada se spoje, uživaju maksimalno u svom domu, odnosu i kućnom ljubimcu - preslatkoj maci.

instagram/nadjailic

 

Njihovi prijatelji lagano, jedan po jedan, odlučuju da se oprobaju u bračnom životu, te se svi pitaju šta tačno Andrej i Nađa čekaju.

Za sada, oni su tek počasni gosti slavlja drugova i drugarica i čini se da u tome pronalaze sreću, a ko zna možda i ideje za njihovo slavlje jednog dana.

Pročitajte: Godinama ćutala, pa oplela po bivšem mužu! Zašto su se zaista razveli Lidija Vukićević i Mrkela

Juče se lepa manekenka pohvalila fotografijom s venčanja i u dnu napisala na engleskom:” Venčani duo”.

Instagram

 

Nema ko nije uvideo da će, kada za to dođe vreme, sin Lidije Vukićević i njegova devojka biti prelepi mladenci.

instagram/nadjailic

 

Komentari (0)

Loading