Celebrity News

Željko Mitrović slavi 57. rođendan! Milica se potrudila oko vatrometa i torte, svi samo o tome pričaju

Željko Mitrović 57. rođendan obeležio sa suprugom

Željko Mitrović slavi 57. rođendan! Milica se potrudila oko vatrometa i torte, svi samo o tome pričaju

Antonio Ahel/ATAImages

Željko Mitrović 57. rođendan proslavio je u krugu porodice.

Iako je, naravno, pretpostavljao da će mu voljeni prirediti iznenađenje, ni slutio nije da je supruga Milica toliko maštovita.

Pročitajte: Za taštu Željka Mitrovića samo najbolje! Porodica napravila veliko iznenađenje Miličinoj mami (VIDEO)

Ona ga je, naime, iznenadila sa čak dve veće torte i jednom manjom. Jednu mu je donela u ruke, zajedno sa sivim balonima.

Po dekoru bi se reklo da je u pitanju čiz kejk na koji je vlasnica Pink grupe nežno rasporedila vatromet i svećice sa brojem 57.

Instagram

 

Malo je reći da je Željko bio oduševljen. Njegov osmeh najbolje svedoči koliko se obradovao, te je poput svoje unučice zamislio želju, a onda ugasio i svećice i vatromet.

Na samom kraju Milica mu je pala u zagrljaj, ali tu nije bio kraj. Ubrzo je usledilo novo iznenađenje, još jedna torta. Zapravo, ako se malo bolje pogleda, reč je o dve poslastice.

Instagram

 

Medijski mag dobio je tortu na tri sprata predivno ukrašenu u sivo-plavo-zelenim nijansama.

Vrh joj je takođe krasio rođendanski broj, a u dnu se našla još jedna mini tortica crne boje, sa čovečuljkom od fondana koji je izrađen po liku slavljenika, čak su mu i stajling pogodili.

Pročitajte: Ovo su Ilija i Šon, misteriozni zetovi nekrunisanog kralja medija - Željko Mitrović ih okupio posebnim povodom

Poljubac supružnika uokvirio je čitav događaj koji su usnimili prijatelji, koji su se odmah potom počastili i Mitroviću poželeli ostvarenje novih želja, ako ih uopšte ima.

Instagram

 

Pravo bi čudo bilo da jedan čovek poput njega, ostvaren na svim poljima, ima želje koje bi jedino "duvanjem" svećica mogle da se ispune.

One bi eventualno mogle da se tiču njegove dece, sina Aleksandra, ćerki Kristine, Andree i Sandre,  koji lagano grade svoje živote.

Instagram

 

Instagram