Celebrity News

Slavica je sve saznala: Detalji afere Marinka Rokvića sa OVOM poznatom ženom sa televizije ostavili trag na porodicu (FOTO)

Veza Marinka Rokvića sa ovom poznatom ženom isplivala na videlo

Slavica je sve saznala: Detalji afere Marinka Rokvića sa OVOM poznatom ženom sa televizije ostavili trag na porodicu (FOTO)

Instagram/Antonio Anhel/Ataimages

Pre nego što je Slavica Rokvić ušla u pevačev život, jedna veza Marinka Rokvića pretendovala je da preraste u brak. Naime, u to vreme, Marinko se zabavljao sa Božen Žumbor, koja je osnovala čuveni brend kozmetike "Božen kozmetiks".

Ljubavna priča Marinka i Božen otpočela je u Roterdamu:

Pročitajte: Ćutao je jer je morao - Zet Peca godinama skriva tajnu tašte Nede Ukraden i pokojnog Marinka Rokvića

- Marinko je nastupao u kafani u Roterdamu i tamo upoznao Božen. Njeni roditelji su bili vlasnici kafane i bili su veoma bogati. On je svima pričao da ne oseća ništa prema njoj, a ona je njega istinski volela. Bili su oko dve godine u vezi, a Marinko joj je obećao brak - rekao je dobro obavešten izvor tada.

Kada je veza ipak pukla, domaća javnost ostala je u šoku, a vezu Marinka Rokvića i Božen, kao i raskid, pratile su brojne priče, koje su kasnije ostavile traga na njegovom imenu.

youtube printscreen/bozen cosmetics

 

Posle kraha ljubavi sa Marinkom, Božen je svoj emotivni život duboko skrivala, a ovaj raskid na nju i njenu porodicu ostavila je dubok trag. Dece nije imala, a o njenom emotivnom izabraniku, ako ga je i imala, nikada nije bilo reči.