Celebrity News

Jela čvarke i baklave, pa se osušila preko noći: Nataša Aksentijević smršala dvocifreni broj kilograma, pogledajte prve fotografije

Smršala Nataša Aksentijević, komplimenti na njen račun ne prestaju da se nižu

Jela čvarke i baklave, pa se osušila preko noći: Nataša Aksentijević smršala dvocifreni broj kilograma, pogledajte prve fotografije

Ata Images/Antonio Ahel

Voditeljka Nataša Aksentijević nikada nije krila da uživa u hrani i da je veliki gurman. Ipak, borbu sa kilogramima vodila je nekoliko puta, a prvi put ceo proces delila je sa pratiocima na Instagramu. Ipak, u poslednjem videu koji je objavila, pratioce je iznenadila neverovatnom transformacijom.

Smršala Nataša Aksentijević, koja je nekoliko puta govorila o svojoj ljubavi prema hrani, te je svoju liniju pokazala u svedenoj teget haljini i na račun izgleda dobila niz komplimenata.

Pročitajte: Nataša Aksentijević besna osula paljbu po kolegama! Dosta ste me omalovažavali i ignorisali, od sada...(FOTO)

Kada je prvi put smršala čak 20 kilograma, Nataša je o dijeti rekla sledeće:

- Odrekla sam se hrane koju volim, odrekla sam se alkohola koji volim, odrekla sam se slobodnog vremena. Umesto da leškarim, ja sam trenirala. Mučilo me je pitanje šta li će meni sve ovo, a pribojavala sam se da li ću uspeti da preživim - ispričala je voditeljka jednom prilikom na televiziji K1. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

U pomenutom intervjuu istakla je i da bi volela da smrša u humanitarne svrhe:

– Trenutno nisam na dijeti, ali nadam se da ću nastaviti. Želim da smršam u humanitarne svrhe, nekome da pomognem, to sam tako odredila, jer meni nije važan broj kilograma, za mene je bitan samo kada je zdravlje u pitanju. Nije važno da mi treniramo da bismo na plaži bili lepi, nego da treniramo kako bismo naš organizam držali u punoj snazi – rekla je nedavno voditeljka.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading