Celebrity News

Zajednička imovina vredi milione, ali jednu stvar oboje žele: Evo zbog čega Dragana Mirković tuži Tonija

Imovina Dragane Mirković i Tonija Bijelića predmet spora tokom brakorazvodne parnice

Zajednička imovina vredi milione, ali jednu stvar oboje žele: Evo zbog čega Dragana Mirković tuži Tonija

Mirko Tabašević

Prvo ročište brakorazvodne parnice Dragane Mirković i Tonija Bijelića zakazano je, a supružnici će se uskoro sresti na sudu.

Kako sada pišu mediji, imovina Dragane Mirković i Tonija Bijelića sporna je, a kako dogovor nije postignut, Dragana je odlučila da tuži Tonija.

Pročitajte: Drugačije nije moglo! Dragana Mirković tužila Tonija Bijelića

Imovina Dragane Mirković i Tonija Bijelića stečena u braku vredi milione, a supružnici u svom vlasništvu imaju televiziju, kao i jednu zgradu u Požarevcu, vozni park koji vredi čitavo bogatstvo, kao i zamak Ebenfurt, čija je vrednost procenjena na 50 miliona evra.

Pored navedenog, Toni ima čak nekoliko firmi u industriji automobila, u kojima je Dragana partner.

Mirko Tabašević

 

- Dragana i Toni poseduju brojne nekretnine, što u Austriji, što na Balkanu, ali će to biti još i najlakše podeliti. Problem se nazire kada je reč o firmama, naročito što je firma za prodaju luksuznih automobila jedna od najprofitabilnijih - kaže za medije izvor blizak porodici, te dodaje:

- Iako se činilo da je Toni na čelu tog carstva, Dragana je bila ta koja je gurala čitav proces i vukla važne konce. Mnogi misle da će njih dvoje ostati partneri u toj firmi, ali zaposleni gaje sumnju kako će to funkcionisati - kaže izvor za „Blic” pa dodaje:

Pročitajte: Dugo su se trudili da sakriju, a onda je poznati folker razvezao jezik - Ovo je prava istina o braku Dragane Mirković i Tonija Bijelića

- Toni će televiziju ostaviti Dragani, jer se ona u to razume i sve vreme se i bavila tim delom njihovih poslova. Njega svakako ne zanimaju poslovi u Srbiji, kao i nekretnine. Dvorac će sigurno biti prepisan na njihovu decu, ali da Dragana doživotno može da boravi u njemu.

Slično će biti i sa ostalim nekretninama, zvanično će se voditi na Marka i Manuelu. Međutim, firma luksuznih automobila može biti kamen spoticanja jer nje neće hteti niko da se odrekne. Uostalom, to je najveći izvor prihoda ove porodice.

Izvor ističe da od firme za prodaju luksuznih automobila neće odustati ni Dragana:

- Ona se ne brine oko novca jer zna da će naći način da zaradi, ali je svesna da se zahvaljujući njoj pročulo za firmu sa automobilima jer je dosta njenih kolega upravo kupovalo kola od njih. Zato se neće svog udela odreći tako lako. Zakonski, to je firma koju su stekli zajedno i podložna je podeli.

Komentari (0)

Loading