Celebrity News

Tragičan porodični gubitak Snežanu Savić potpuno slomio: Mnogo mi je teško

Bol Snežane Savić nikako da umine

Tragičan porodični gubitak Snežanu Savić potpuno slomio: Mnogo mi je teško

printscreen you tube k1

Bol Snežane Savić, glumice koja je domaću javnost opčinila igrajući u najgledanijim serijama, velika je.

Naime, dom dramske umetnice, čiji je doprinos estradi jako veliki, početkom godine zavijen je u crno, a ona od tog trena ne može da dođe sebi.

Pročitajte: Dragoslav Lazić bio je najveća ljubav Snežane Savić, a malo ko zna da je glumica pre njega bila u braku sa ovim muškarcem

S obzirom na to da o svojoj privatnosti ne voli mnogo da govori, prećutala je medijima da se od februara nosi sa velikom tugom.

Osmog dana pomenutog meseca velika bol nastanila se u Snežanino srce, a sve zbog odlaska voljenog bića.

Glumici, koju i dan-danas mnogi oslovljavaju sa Nina Andrejević, Malina Vojvodić, Jovanka Broz, što su uloge koje su obeležile njenu karijeru, preminula je majka.

printscreen you tube rtv

 

Iako je dočekala duboku starost i sa ovim svetom se oprostila u 91. godini, majčina smrt glumicu je veoma pogodila.

O tome ona je prvi put tek nedavno za Una TV progovorila.

- Majka mi je preminula 8. februara i to me je potpuno slomilo iako je ona doživela duboku starost, zakoračila je u 91. godinu, ali bez obzira na godine, to je jedan nenadoknadiv gubitak.

- Apsolutno, majka je jedna, gubici svojih stvoritelja, roditelja, mislim da je to mnogo teško - istakla je glumica, pa otkrila gde pronalazi utehu.

Pročitajte: Pitala sam se zašto sam kažnjena - Bivši muž Snežane Savić u 76. godini dobio blizance sa njenom koleginicom

- Donosi mi rad snagu, uvek me rad posebno nekako inspiriše, hodam lakše kroz ove godine u kojima sam, čak i kroz ovaj gubitak koji sam imala, da nekako zalečim svoje rane, ako mogu.

Bol Snežane Savić evidentno je nemoguće rečima opisati, ipak glumica se ne da.

printscreen you tube rtv

 

Sa svojim strahovima i tugama i dalje se bori, punom parom radi, istovremeno okrenula se ostatku svoje divne porodice, ćerki Aniti i unučici koja joj uvek vraća osmeh na lice.

 

Komentari (0)

Loading