Celebrity News

Jelena Gavrilović zakazala datum venčanja! Dve venčanice su u opticaju i OVA LOKACIJA (FOTO)

Venčanje Jelene Gavrilović očekuje se na jesen

Jelena Gavrilović zakazala datum venčanja! Dve venčanice su u opticaju i OVA LOKACIJA (FOTO)

Zorana Mandic/ATAImages

Venčanje Jelene Gavrilović se bliži.

Iako talentovana umetnica detalje svadbenog veselja krije kao zmija noge, do medija su ipak dospele neke sitnice, poput lokacije, broja zvanica, pa i venčanice.

Niko ne sumnja da će Jelena, koja ima manekensku liniju, zasijati u bilo kojoj odevnoj kombinaciji, ipak čini se da će ona svoje zvanice pokušati da zadivi sa čak dve toalete.

Pročitajte: Jelena Gavrilović spržila lice kiselinom! Fanovi u šoku - Šta si to, ženo, uradila sa sobom (FOTO)

Navodno, venčanje Jelene Gavrilović sa izabranikom Dariom, sa kojim se pre par meseci verila, održaće se u Grčkoj.

Sudbonosno "da" glumica i mladi biznismen izgovoriće u jednoj privatnoj vili s pogledom na more, čija je cena zakupa vrtoglava.

Budući supružnici odlučili su da sve drže u strogoj tajnosti, zbog toga vrlo verovatno slavlje prave van Srbije, mada postoji verovanje da će crkveno venčanje prirediti odmah po povratku iz Grčke, i to u manastiru nadomak Beograda.

Marija Mladjen/ATAImages

 

Za sada su fokusirani na to da sve protekne besprekorno. Mlada, kao i svaka druga, okrenuta je dekoraciji i venčanicama, koje se posebno za nju šiju.

Čak dva dizajnera je angažovala, jednog domaćeg, jednog stranog, vrlo popularnog.

Mladoženja je preuzeo odgovornost za atmosferu, a u to ime odlučili su se za dva benda.

Navodno to neće biti ogromna svadba, tek 30 odabranih zvanica će poći sa mladencima put Grčke: članovi porodica, najbliži prijatelji i kumovi kojima je celokupan smeštaj plaćen, pa i prevoz.

Mnogi komentarišu da je dramska umetnica pronašla princa na belom konju, koji joj sve želje ispunjava, s druge strane, Dario takođe dobija komplimente kada je Jelena u pitanju.

Instagram

 

Svestrana je, okrenuta muzici, glumi i voditeljstvu, pokazala se i kao manekenka, ima je na svim poljima i spada u red najangažovanijih u svojoj branši.

 Pored toga važi za jednu od najlepših domaćih glumica, pa šta više muškarac da poželi.

Neosporno je da su se Dario i Jelena našli, da jedno drugome i fizički i karakterno odgovaraju.

Već duže vreme žive pod istim krovom u Beogradu na vodi, te su se mogli upoznati sa međusobnim manama i vrlinama.

Pročitajte: Jelena Gavrilović priznala da godinama bije bitku sa “tihim ubicom” - Simptomi i posledice su strašni (FOTO)

Budući da su i pored toga odlučili da se jedno drugome obavežu, nesumljivo je da je u pitanju prava i bezuslovna ljubav koja će zasigurno potrajati.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Svi nestrpljivo čekaju da vide kako će to glumica izgledati na dan svog venčanja i šta je to bajkovito osmislila za samu ceremoniju.

 

Komentari (0)

Loading