Celebrity News

Trudna Kaća Živković napustila Beograd: Pokazala slike, evo gde je sad

Trudna Katarina Živković spakovala kofere pa napustila domovinu

Trudna Kaća Živković napustila Beograd: Pokazala slike, evo gde je sad

Antonio Ahel/ATAImages

Otkako je pred kamerama obelodanila da je trudna Katarina Živković povukla se sa estrade.

S ciljem da trudničke dane provede u miru, a uz podršku svog tajanstvenog verenika, prestala je da peva po noćnim klubovima.

Pročitajte: Budući baba i deda! Roditelji Katarine Živković prvi put u javnosti, majka otkrila veliku istinu (FOTO)

Na temu svoje odluke nije mnogo želela da govori, ali je zamolila fanove da je razumeju jer joj je trudnoća sada prioritet.

 

 

- Ne plašim se da ću se ugojiti. Sve je to normalno. Želim da budem posvećena sebi i svom zdravlju, samo da provedem ovaj period što bezbrižnije moguće. 

- Moja je želja da privatnost čuvam za sebe, mislim da mi to polazi za rukom. Partnera neću predstaviti javnosti, to je moja želja, volela bih da moji dragi ljudi ne budu javne ličnosti.

- Ovo je najlepša stvar na svetu. Ovo mi je prioritet - zaključila je trudna Katarina Živković o kojoj se do danas, a po njenoj želji, nije mnogo toga znalo.

Instagram

 

Danas je ona sa fanovima na Instagramu podelila snimak destinacije na kojoj se nalazi.

Naime, ako je suditi po najnovijoj objavi Kaća i vrlo verovatno njen izabranik uživaju u Pargi, divnom mirnom mestu na grčkom primorju.

Pročitajte: I dalje smo u ljubavi! 10 godina od raskida Katarina Živković progovorila o Banetu, pa spomenula njegovu ženu

S obzirom na to da je u sedmom mesecu trudnoće niko ne sumnja da je pevačica poželela da još jednom, pre nego što naslednik ili naslednica dođu na svet, oseti miris mora i odmor udvoje.

Instagram

 

Da uživa, to je sigurno, a sigurno je i da sve čini kako bi što bezbednije provela poslednje, krucijalne mesece trudnoće.

Komentari (0)

Loading