Celebrity News

Ivana Španović opet zablistala u belom: Haljina sa predivnim bretelicama istakla joj ozareno lice

Haljina Ivane Španović privukla je pažnju javnosti

Ivana Španović opet zablistala u belom: Haljina sa predivnim bretelicama istakla joj ozareno lice

Dušan Milenković / ATA Images

Haljina Ivane Španović na dan prvog venčanja iz mnogo razloga dopala se fanovima slavne sportistkinje.

Obećavajući se bivšem suprugu Vuleti na večnu ljubav, atletičarka je zablistala u sneg belom dizajnerskom komadu koji je naglašavao njene obline, a istovremeno ukazivao na njenu lepotu i nežniju stranu.

Pročitajte: Ivana Španović bez ustručavanja - Naravno da pijem rakiju!

Sa predivnim osmehom na licu Ivana Španović promenila je prezime u Vuleta, nažalost, brak nije dugo potrajao.

Marija Mladjen/ATAImages

 

Negde pred kraj prošle godine zlatna sportistkinja obavestila je javnost da se razvodi, a od tog momenta gotovo svaki njen potez u stopu se prati.

Iako joj je vrlo verovatno još uvek jako teško, iako još uvek vrlo verovatno pati zbog rastanka, Ivanini fanovi iz dana u dan nadaju se da će ona utehu uskoro pronaći u novom mladiću koji će ovoga puta uspeti da je osvoji, ali i zadrži.

 

 

Dok se to zaista i ne dogodi Ivana naporno trenira, dosta putuje, a vratila se i nekim starim prijateljstvima, te često praktikuje popodnevne izlaske, odlaske na porodična i slavlja prijatelja zbog čega ima priliku da ponese komade u kojima ju je gotovo nemoguće videti.

Zbog svog poziva atletičarka je uglavnom u trenerci, šortsu, sportskoj majici i patikama, te su mnogi poverovali da ona haljine i nema u garderoberu, međutim, prevarili su se. Ima ih, i to vrlo lepe, atraktivne i elegantne.

Pročitajte: Ljubav trajala čitavu deceniju, poklonio joj dijamantski prsten, a ona ga ostavila - Ovako danas izgleda bivši verenik Ivane Vulete

Jednu od njih nedavno je obukla, slikala se i pohvalila, a svi su primetili da joj divno stoji. 

Instagram

 

Haljina Ivane Španović zbog prelepog kroja koji se sastoji iz sitnih bretela i zanosnog dekoltea privukla je veliku pažnju njenih pratioca, koji su zbog boje poverovali da atletičarka možda sluti novo venčanje.

Komentari (0)

Loading