Celebrity News

Veliki je hendikep što Miloš i ja nemamo mame: Voditeljka progovorila o najvećoj boli

Majka Marijane Mićić preminula je pre pet godina

Veliki je hendikep što Miloš i ja nemamo mame: Voditeljka progovorila o najvećoj boli

Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka danas uživa u braku sa Milošem Marjanovićem sa kojim ima ćerke Anu i Senu. Dolaskom naslednica ispunila je veliki san i često ističe kako je u svom partneru pronašla sve ono za čim je godinama tragala. Ipak, u njenom životu postoji jedna velika rana. Majka Marijane Mićić preminula je pre pet godina.

Pročitajte: Prva porodična fotografija, pa još i praznična! Ćerke Marijane Mićić su preslatke (FOTO)

Naime, kako je rekla, uvek zaplače kad se seti da njena majka više nije živa, odnosno što njene ćerkice nemaju baku ni sa mamine ni sa tatine strane.

- Veliki je hendikep što Miloš i ja nemamo mame. Mislim da je to hendikep, prvo za našu decu, zato što sam ja odrasla sa obe bake, divne su figure bile u mom životu, najviše me boli to što ja nemam koga da pitam kakva sam ja bila kao dete, da svoje ćerke uporedim sa sobom u nekim momentima. To me jako boli. Moj tata je živ, ali on pola tih stvari ne zna. Mnogo mi nedostaje - rekla je Marijana. 

- To mi je tako jedna tuga, tu nažalost ne možeš ništa da uradiš. Ne postoji veče kad ja nisam legla sa Anom ili sad sa obe, a da nisam zaplakala.

 

- To ne zna niko, čak ni Miloš moj ne zna da ja zaplačem, ali svaku noć. Koliko god ja ovako ne pričam o tome, to niko ne zna, ali sad će verovatno saznati da ja svako veče plačem - rekla je u podkastu "Jednostavno roditelj".