Celebrity News

Nakon 4 meseca Biković i Ivana Malić pokazali sina: Vasilije je visok na tatu i već se modira (FOTO)

Sin Miloša Bikovića već ima poseban stajling

Nakon 4 meseca Biković i Ivana Malić pokazali sina: Vasilije je visok na tatu i već se modira (FOTO)

Ata Images Mateja Stanisavljevic

Nedugo pošto je sin Miloša Bikovića u Beogradu došao na svet, glumac i njegova izabranica, advokatica Ivana Malić zaputili su se u Moskvu.

Maleni Vasilije, kako je zaljubljeni par naslednika nazvao, svoje prve dane života provodi slušajući ruski jezik, vozeći se u kolicima po ruskim trgovima i spavajući u sobici u svom novom domu.

Pročitajte: Niže uloge, uživa u očinstvu, a sada i ovo - Veliki korak Miloša Bikovića, svi mu čestitaju

Mama i tata pobrinuli su se da mu u porodičnom okruženju bude lepo i udobno, a po svoj prilici potrudili su se i da bude najbolje odevena beba u krugu od nekoliko kilometara.

Da li sin Miloša Bikovića likom podseća na oca, to zna samo mali broj ljudi jer su glumac i advokatica odlučili da naslednika sačuvaju od medijske hajke.

Instagram/ivanamalic_

 

 

Upravo iz tog razloga čak 4 meseca kasnije ne zna se na koga mališan liči, ali se zato zna da nosi jedan od najboljih brendova za bebe i sve je toliko slatko.

Ivana se baš nedavno pohvalila stajlingom mezimca dok oboje poziraju uz stene, a u dnu je napisala 4 meseca uz emotikon srca.

Instagram/bikovic

 

S obzirom na to da je mali Vasilije bio okrenut ka mami, a od kamere lik mu se nije mogao videti. Ipak prilikom podizanja uvis Ivana je otkrila da je za 4 meseca on poprilično dobio na visini i kilaži, što govori u prilog tome da je na očevu familiju.

Koliko će se još Miloš i Ivana zadržati u inostranstvu niko ne zna, domaća javnost nestrpljiva je da od glumca dobije sve neophodne odgovore kada je roditeljstvo u pitanju.

Pročitajte: Miloš Biković i Ivana Malić žive u Moskvi na visokoj nozi! S terase se vidi Hram Vasilija Blaženog

Poslednji put kada je za to pitan Vasilije je tek trebalo da se rodi, sada kada već ima iskustva svi bi voleli da ga ponovo čuju, posebno po pitanju prioriteta i toga hoće li zbog naslednika promeniti navike ili ne.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading