Celebrity News

Kraljica bakšiša slučajno saznala da ima rak: Sve je rađeno po hitnom postupku

Sara Reljić rak pobedila

Kraljica bakšiša slučajno saznala da ima rak: Sve je rađeno po hitnom postupku

Instagram

Pevačica Sara Reljić rak dojke operisala je svojevremeno, a sa pričom koja joj je obeležila život, nedavno je izašla u javnost.

Naime, njene grudi i bujno poprsje neretko su tema, a pevačica je otkrila da na početku karijere nije imala silikone.

Pročitajte: Poslednja fotografija Darka Kostića uznemirujuća - neprepoznatljiv, ima 45 kila!

– Tada kada je počelo o tome da se piše, nisam imala silikone, u međuvremenu sam ih uradila, iskrena je bila Sara u emisiji na televiziji „Hype".

– O toj temi ne bih govorila, nažalost. Nisam se pokajala uopšte, ali imala sam predivne grudi i pre toga – rekla je ona.

 

 

U medijima se pisalo da je silikone stavila zbog bivšeg dečka, a ona je oštro odbrusila:

– Ako pod dečkom misle na rak dojke, onda da. Šalim se, naravno, ma kakav dečko, ja zbog dečka nikad ne bih radila korekcije na sebi - rekla je Sara Reljić i otkrila da joj je svojevremeno dijagnostikovan rak dojke.

Pročitajte: Teška operacija je neizbežna - Borba sa rakom dojke i najteži dani Ivane Žigon 

- To se sve jako brzo izdešavalo, hvala Bogu i kvantnoj medicini. O tome nikad ne pričam, ja nikada ne izigravam žrtvu, a i te kako sam mogla.

– Mnoge žene sam podržavala u tome, išla sam na te događaje, nema tu neke velike filozofije, prosto to je sve život. Slučajno sam videla akciju kod jedne ozbiljne doktorke kvantne medicine i ona mi je rekla da pogledam ciste na jajnicima i grudima - ispričala je Sara:

 

 

– Po hitnom postupku odem i odmah se sve izdešavalo, zato ljudima nije jasno da doktor kod koga sam radila zapravo ne radi silikone zbog estetike, već se bavi odstranjivanjem tumora i potom „vraća sve na mesto” – dodala je pevačica.

Komentari (0)

Loading