Celebrity News

Ovom čoveku Ceca duguje što je danas zvezda, a evo šta je uradila kada mu je sin preminuo (FOTO)

Detinjstvo Cece Ražnatović bilo je izuzetno živopisno

Ovom čoveku Ceca duguje što je danas zvezda, a evo šta je uradila kada mu je sin preminuo (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Detinjstvo Cece Ražnatović proteklo je u pesmi i nastupima.

Uprkos činjenici da je imala svega 12 godina kada je počela da peva i na taj način zarađuje Ceca se sa tim odlično nosila.

Imala je jasan cilj - da jednog dana postane velika zvezda što joj se i obistinilo, a kako je prvi put ispričala kod Goce Tržan u emisiji, jedan čovek odigrao je glavnu ulogu.

Pročitajte: Smanjila je grudi zbog problema u kičmi, a sada i ovo... Ceca ne može da izdrži bol (FOTO)

Cecina želja da postane megapopularna postala je stvarnost jednog leta u Sutomoru kada je prvi put na nagovor porodičnog prijatelja nastupila sa lokalnim bendom i tako poluprazan restoran napunila do poslednje stolice.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nastupala je sve do početka polaska u školu, a naredne godine uz odobrenje i prisustvo roditelja sa istim bendom pevala je i narednog leta u Crnoj Gori, gde je zbog nje lično došao Mirko Kodić.

Naime, slavni harmonikaš čuo je da tamo negde postoji devojčica "čudo od deteta", poželeo je da je čuje, te se, po Cecinim rečima, jednoga dana pojavio na plaži.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nakon što je potvrdio da rođena Žitorađanka ima talenta, te da eventualno postoji mogućnost da snimi ploču obećao joj je da će je pozvati i ponuditi da snimi demo.

Iako to u tom momentu ništa nije garantovalo, Ceca je danonoćno vežbala, pevala i čekala Mirkov poziv koji je usledio tek mesecima kasnije.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Ostatak istorije se zna, snimila je prvo demo, pa svoju prvu numeru, pa CD i tako postala mlada umetnica o kojoj je čitava bivša Jugoslavija govorila.

Ultrapopularna postala je nakon singla "Kukavica", a zatim i po udaji za Željka Ražnatovića, gde je otpočela njena saradnja sa pokojnom Marinom Tucaković.

Detinjstvo Cece Ražnatović protkano je interesantnim okolnostima. Pevačica ističe da se svesno odricala ekskurzija i druženja sa prijateljima, da je nastupala po ispraćajima i svadbama, te da ju je sve to jednako radovalo kao i dan-danas.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Istini za volju, godinama unazad ona ne peva privatne proslave, uglavnom nastupa po klubovima i halama. Obećala je naredne godine za svoj rođendan koncert na Ušću, a veruje se da će tom prilikom ona okupiti sve kolege sa estrade sa kojima je ostala u odličnim odnosima.

Pročitajte: Više nema dileme - Ceca otkrila istinu o Anastasijinoj trudnoći

Bez obzira na slavu i bogatstvo Ceca nikada nije zaboravila odakle potiče, niti koga je na putu do vrha sretala, ko joj je tada pomogao, posebno nije zaboravila Mirka, koji je definitivno zaslužan za razvoj njene karijere.

Iako mu duguje mnogo, pevačica se nije pojavila na sahrani njegovog naslednika, koji je preminuo sasvim iznenada.

Ata Images/emir hamzagic

 

Ne sumnjamo da je ona bila zaista sprečena, te da je harmonikašu i porodici poslala telegram saučešća.

Komentari (0)

Loading