Celebrity News

Miloš Teodosić u jeku drame oko razvoda završio u bolnici: Zvezda izdala zvanično saopštenje

Miloš Teodosić završio u bolnici

Miloš Teodosić u jeku drame oko razvoda završio u bolnici: Zvezda izdala zvanično saopštenje

Dušan Milenković / ATA Images

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin danima su glavna tema javnosti, nakon što se u medijima pisalo da je košarkaš predao papire za razvod. Par se ovim povodom nije oglašavao, a u javnosti su čak nekoliko puta od tada uhvaćeni zajedno, što je mnoge navelo da pomisle da je među supružnicima sve u najboljem redu.

Ipak, čini se da za porodicu nema mira, te je javnost potresla vest da je Miloš Teodosić završio u bolnici. Naime, košarkaški klub Crvena zvezda izdao je saopštenje da će bez jednog od svojih najboljih košarkaša putovati u Madrid, a izneli su i detalje o Miloševom zdravstvenom stanju:

Pročitajte: Teodosić jednu stvar ne oprašta - Košarkaški as zbog ovoga prekidao veze

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da će naš prvi tim, osim ranije odsutnih Dos Santosa, Topića i Tompkinsa, biti oslabljen u Madridu i za Miloša Teodosića.

Naš plejmejker je tokom poslednjeg treninga pred put ekipe u Madrid, u četvrtak, osetio nelagodnost i mučninu, pa je nakon preventivnih pregleda u bolnici, koji su utvrdili da se ne radi o ozbiljnijem problemu, odlučeno da iz predostrožnosti ostane u Beogradu.

Dušan Milenković / ATA Images

 

Prema planu, naš plejmejker će biti spreman za narednu utakmicu koja je na programu u ponedeljak - stoji u saopštenju.

Miloš se oporavlja u porodičnom domu u Beogradu, a o njemu brine supruga Jelisaveta.

Komentari (0)

Loading