Celebrity News

Uloga Džeja vratila mu je popularnost: U privatnom životu Husa ljubi ovu 21 godinu mlađu lepoticu

Husina supruga je ova lepotica

Uloga Džeja vratila mu je popularnost: U privatnom životu Husa ljubi ovu 21 godinu mlađu lepoticu

ATA Images

Uloga Džeja Ramadanovskog u filmu Nedelja, Huseina Alijevića Husu vratila je u centar medijske pažnje. Tako smo saznali da se nekada popularni denser u međuvremenu oženio. Husina supruga Andrea Došen, sa kojom ima dvogodišnju ćerku Hanu, mlađa je od njega 21 godinu.

Pelicula Production

 

- Andrea je došla kao lek na ranu, nastalu pre nego što smo se sreli. Uz nju sam dobio porodicu, koja mi je uvek nedostajala - iskreno je priznao Husa, govoreći za HELLO!.

Pročitajte: Pogledajte prvi trejler za film "Nedelja" - Husa preslikan Džej, a evo kako izgledaju Marina Tucaković i žena Nada

Husa i Andrea su se upoznali pre osam godina, na snimanju spota njegovih prijatelja. Ona je došla sa drugaricom koja je šminkerka. Nije imala pojma ko je Husa Beat Street, što i ne treba da čudi ako se ima u vidu razlika u godinama.

- Andrea je 21 godinu mlađa od mene. Ni na kraj pameti mi nije bilo da ćemo jednog dana biti u braku, da ćemo imati dete. Imali smo sreću da nam sudbina ukrsti puteve. Iz drugarstva se rodila ljubav, a zatim je na red došao i brak - kazao je muzičar.

 

 

Husina supruga je, po njegovim rečima preozbiljna, a on pomalo detinjast, i zato se odlično dopunjuju.

Pročitajte: Futa pogledao film "Nedelja" - Evo šta je imao da kaže na račun glumice koja se našla u ulozi pokojne Marine

Denser iz prvog braka ima petnaestogodišnju ćerku Doru, a sa Andreom je dobio Hanu. - U ovim godinama nije lako biti tata, pogotovo kad imate aktivno dete koje je čas na stolu, čas na ormaru. Ali, to su slatke muke - priznao je.

 

 

Komentari (0)

Loading