Celebrity News

Kuhinja Nikoline Pišek je najlepša koju ste videli: Voditeljka nije štedela

Kuhinja Nikoline Pišek je prelepa

Kuhinja Nikoline Pišek je najlepša koju ste videli: Voditeljka nije štedela

Miloš Nadaždin

Nikolina Pišek je sa suprugom Vidojem Ristovićem kupila vilu, a sve planove o uređenju doma prekinula je njegova iznenadna smrt 8. maja 2022. godine.

Dve godine kasnije voditeljka je odlučila da nastavi sa uređenjem doma, a kuhinja Nikoline Pišek je prelepa.

Pročitajte: Da ti se sledi krv u žilama! Evo šta je Vidojeva ćerka iz prvog braka uradila Nikolini Pišek i svojoj sestrici, za sve su krive pare (FOTO)

Kako teku radovi, Nikolina obaveštava pratioce na svom Instagramu, gde je i podelila fotografije.

- Kao i svako renoviranje, napreduje dosta nezgodno. Imam rok još mesec dana da se uselim, a bojim se da to neće biti ispoštovano - rekla je Nikolina za Story.hr i otkrila je kako se useljenje odužilo zbog zastoja i problema s građevinskim radovima.

Instagram/Nikolina Pišek

 

 

Nikolina je diplomirala dizajn na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu, a sada je otkrila da joj diploma nije pomogla pri renoviranju svog doma.

Instagram/Nikolina Pišek

 

 

- Najbolje je opustiti se i ne kinjiti nikoga, tako da sam to na kraju počela to i da radim. Mislim da ću se useliti u nešto što je relativno prihvatljivo za život i mislim da je zapravo tako najispravnije.

Treba živeti u nekom prostoru da bi ga onda mogao kvalitetno oplemenjivati inače to sve izgleda generički - rekla je Nikolina koja se nakon smrti supruga okrenula ćerkama.

Instagram/Nikolina Pišek

 

 

Komentari (0)

Loading