Celebrity News

Marić zanemeo! Bivši muž Vesne Radusinović povukao potez koji menja sve (FOTO)

Bivši muž Vesne Radusinović ponovo u centru medijske pažnje

Marić zanemeo! Bivši muž Vesne Radusinović povukao potez koji menja sve (FOTO)

Luka Šarac

Mnogi će se složiti da je bivši muž Vesne Radusinović, filmski kritičar Dževdet Tuzlić, izgubio mnogo kada ju je pustio da ode iz njegovog naručja i sa sinom Vedranom se vrati iz Sarajeva u Beograd.

Istini za volju, čak i da je pokušao da je spreči, verovatno u tome ne bi uspeo, jer je Vesna naumila da se razvede i stavi tačku na odnos koji, po njenom mišljenju, nije bio dobar i jedina prava stvar je bila okončati ga.

Pročitajte: Ni sarma, ni pasulj! Vesna Radusinović sprema potpuno drugačiju slavsku trpezu, zadala zadatak mnogim domaćicama (FOTO)

Kada književnica, bivša novinarka i urednica nešto odluči nema te sile, niti tog muškarca, koji je može u tome odgovoriti, a godine i brojne situacije u kojima se kasnije nalazila dokaz su da je tada ispravno postupila. 

Luka Šarac

 
 

Uprkos ratnom stanju i činjenici da su bili na različitim zaraćenim stranama, uprkos ideji da se ljubav koja je planula u Klubu književnika prebrzo ugasila, Vesna i Dževdet ostali su u dobrim odnosima.

- Nismo bili ludi od sreće što se razvodimo, ali drugačije nije moglo. Jednostavno, nije nam išlo. Naš brak bi se raspao i da nije bilo rata, a rat je ubrzao razvod. Ljudi se ne menjaju preko noći iako ih ljubav učini mnogo boljim i kvalitetnijim osobama - govorila je ranije.

- Moj bivši muž nije mogao da se nosi sa mojim gorštačkim karakterom koji, osim ponosa, gordosti, lojalnosti i još nekih osobina na koje sam ponosna, ne isključuje tvrdoglavost, rešenost da se nešto završi sad ili nikad, a nije se nešto preterano ni trudio. 

Privatna Arhiva za Story

 

- Mada mu odavno ništa ne zameram, sada mi je jasno da je zaista najvažnija stvar u svakoj vezi, a i u braku, lična sloboda, i da jedino ako niste sebični, ako ste potpuno operisani od sujete, nešto može i da uspe na duge staze.

Doduše, ja sam od onih koji veruju u usud, fatum, sudbinu i mislim da je sve što se desi trebalo da se desi baš tako i tada, i nikako drugačije - zaključila je tada Vesna, a svima je bilo jasno da joj je ljubav prema sinu Vedranu bila najvažnija, te da je zapravo najbitnije poteze u životu povukla zbog njega.

Isto je učinio i Dževdet,  a budući da im je cilj bio isti, tačnije da im je sinovljeva sreća bila na prvom mestu, nije bilo potrebe za lošom komunikacijom.

Stevan Pešić

 

Svako je krenuo na svoju stranu, književnica je mir pronašla u nedeljnicima, gde je upoznala drugog supruga, novinara i urednika Milomira Marića, a zatim se okrenula autorskim romanima.

Pročitajte: Dom Vesne Radusinović i Milomira Marića u Budvi je sve o čemu maštate - Zavirite u morski raj, sad je jasno zašto tri meseca beže iz Beograda

Bivši muž Vesne Radusinović takođe je nastavio da niže uspehe u svom profesionalnom domenu. Uskoro se očekuje premijera dokumentarnog filma, njegovih ruku delo, pod nazivom "Drugo lice jedne zemlje".

Privatna arhiva

 

Budući da svoje ostvarenje promoviše Dževdet se češće nego inače pojavljuje u medijima, a mnoge dame komentarišu da se nije mnogo promenio, da je još uvek vrlo zgodan i šarmantan, te da nije čudo što je Vesna u mladosti pala na njega.

Privatna arhiva

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading