Celebrity News

Danas u vili sa kaminom, a nekad u teškom siromaštvu: Iz zidova rodne kuće Goce Lazarević izviru bolne uspomene (FOTO)

Rodna kuća Goce Lazarević u Takovu

Danas u vili sa kaminom, a nekad u teškom siromaštvu: Iz zidova rodne kuće Goce Lazarević izviru bolne uspomene (FOTO)

Stefan Tomasevic/ATAImages

Pevačica Gordana Goca Lazarević pre više decenija izborila se za svoje mesto pod suncem na estradnom nebu. Majka dvoje dece, baka, uspešna pevačica, danas uživa u luksuznoj vili na Bežanijskoj kosi.

Ipak, njen život nije bio nimalo lak. Rano je ostala bez majke, živela je na selu, radila teške poslove i rano se suočila sa nasiljem. Rodna kuća Goce Lazarević u selu Takovo čuva sve bolne uspomene na nimalo lako detinjstvo.

Pročitajte: Nakon razvoda od Zahara sa decom je otišla u kuću bez struje!

- Majka joj je mlada umrla, ona i brat ostali su sami da žive kod babe - kažu komšije za emisiju „Metar moga sela”, ističući da pevačicu u Takovu nisu videli sigurno dve decenije.

Goca, koja ne krije da je u Beograd došla trbuhom za kruhom, da se bori za sebe i svoju budućnost, bolne uspomene ostavila je u toj trošnoj kući.

Youtube/Metar moga sela/Blic TV printscreen

 

Danas je rodna kuća Goce Lazarević prilično oronula, jer u njoj godinama niko ne živi. 

Bila je to mala kuća na seoskom imanju, danas prilično oronule fasade, koja stoji kao sećanje na bolne dane koje je pevačica u njoj provela.

Pročitajte: Goca Lazarević slučajno otkrila previše - Je l' ovako izgleda kuhinja jedne domaćice? (FOTO)

- Dok nisam počela da živim samostalno, namučila sam se mnogo. Sve je bilo surovo. Mama i tata su trbuhom za kruhom otišli u inostranstvo. Ostavili su mene i brata kod strica i strine. Onda je i strina morala da ide da radi, pa je ostavila mene i brata u kući u šumi sa jednim neuglednim čovekom da nas čuva. Nije se presvlačio po deset dana - prisetila se teškog vremena Goca.

Kasnije, sa 15 godina, od oca i maćehe pobegla je u Beograd, gde je sa 16 upoznala Milutina Popovića Zahara, svog zaštitnika i budućeg supruga.

Youtube/Metar moga sela/Blic TV printscreen

 

 

 

Komentari (0)

Loading