Celebrity News

Anastasija između dve vatre: Ponovo spakovala kofere, koju odluku će doneti?

Brak Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja ponovo je glavna tema portala

Anastasija između dve vatre: Ponovo spakovala kofere, koju odluku će doneti?

Ata Images/Antonio Ahel

Kada je brak Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja sklopljen, medijima su se proširila nagađanja da mladom bračnom paru ne cvetaju ruže, te da Cecina naslednica nije najpoželjnija snaja na svetu.

Ove spekulacije usledile su jer su se fudbaler i pevačica navodno venčali bez prisustva njegovih roditelja.

Pročitajte: Zašto je svekrva Anastasije Ražnatović bila protiv njenog i Nemanjinog braka? Volela ju je, dolazila joj u kuću, a onda se dogodilo OVO...

Mlada umetnica, koja tek treba svoju karijeru da gradi, ovim putem nije se za medije oglašavala. Naprotiv, odlučila je da svoje misli, lepe pa i manje lepe situacije podeli s javnošću jedino putem Instagrama.

Instagram/nemanjagudelj

 

Intervjue nije davala, stoga se do dana današnjeg nije otkrilo šta je tu tačno bilo posredi i kako je brak Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja već u samom startu uspeo da odoli strašnim izazovima koji su usledili nakon gubitka bebe.

Ideja o pomirenju dveju strana, snaje i svekrve, postala je moguća tek nakon što je Gudelj na svom profilu objavio sliku majke, sestre i supruge.

Instagram/nemanjagudelj

 

Tasinim fanovima bilo je jako drago da čuju da je došlo do smirivanja strasti, ali niko sa sigurnošću nije mogao da tvrdi da li se to zaista i dogodilo.

Pojedini su čak isticali da je fotografija stara, još iz perioda kada su se snaja i svekrva volele.

Instagram/nemanjagudelj

 

Jedno je svima bilo jasno, a to je da Nemanja teži da izmiri dve zaraćene strane, dok je i Anastasija spremna na kompromis.

Već je dovoljno učinila što je stopirala karijeru i odlučila da život nastavi van Srbije u Sevilji.

Pročitajte: Lepe vesti stigle iz Sevilje! Anastasija Ražnatović presrećna, briše suze radosnice (FOTO)

Sve je podredila svom partneru, aktivno uči španski jezik, ali ne krije da joj porodica, mama Ceca, tetka Lidija, brat Veljko i sestrići Krstan i Željko jako nedostaju.

Instagram/raznatovicanastasija

 

Jednom rečju, od prvoga dana ona je između dve vatre i dva izbora, što joj veruje se stvara muku, kao i činjenica da često pakuje kofere i na mesečnom nivou na hiljade kilometara pređe zarad porodičnog i svog duševnog mira.

Koliko će to trajati i kako će se na kraju završiti ova ljubavna saga, vreme će pokazati.

 

 

Komentari (0)

Loading