Celebrity News

Jovan Memedović se čitav život bavi novinarstvom, ali nije se za to školovao: Evo šta je po obrazovanju (FOTO)

Obrazovanje Jovana Memedovića širokog je spektra

Jovan Memedović se čitav život bavi novinarstvom, ali nije se za to školovao: Evo šta je po obrazovanju (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Obrazovanje Jovana Memedovića fakultetskog je tipa, a uprkos mišljenju dobrog dela šire javnosti da je autor emisije "Sasvim prirodno" sa najboljim prosekom završio studije novinrstva, istina je ipak drugačija.

Naime, Jovan je prvo okončao Četvrtu beogradsku gimnaziju, a kada je došlo vreme da bira profesiju, bez dvoumljenja je odabrao ono što mu je u tom trenutku po senzibilitetu bilo najbliže.

Pročitajte: Fatalan kao otac! Sin Jovana Memedovića je neviđeni frajer, a njegov pogled krije tužnu priču (FOTO)

Kasnije se pokajao pa upisao drugi fakultet, ali je sudbina presudila da počne da radi u struci, doduše iz nekog drugog ugla.

Boško Karanović

 

Za sve koji se pitaju šta je po obrazovanju Memedović otkrivamo da je voditelj davne 1985. godine diplomirao na Fakultetu za fizičko vaspitanje Univerziteta u Beogradu.

Zbog nedostatka posla upisao je i studije psihologije, gde je završio jednu godinu, ali se ubrzo zaposlio kao novinar.

 

Obrazovanje Jovana Memedovića voditelju je dalo dobru podlogu za dalji napredak, te je neko vreme u "Radio-televiziji Beograd" radio kao sportski novinar i kao komentator.

Putujući po svetu, zaljubio se u neistražene predele, što ga je navelo da osmisli emisiju o drugačijim narodima, kulturama, podnebljima, koja je postala jedna od gledanijih i danas se gleda istim intenzitetom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Emisija se menjala s godinama, menjao se i Jovan, koji je od gradskog momka postao planinski čovek koji najviše voli da vreme provodi u svojoj kući na Tari.

Tamo ga posećuju sin i ćerka, a spekuliše se da je posle razvoda pronašao i drugu ljubav.

Pročitajte: Memedoviću, šta si dočekao? Maša uhvaćena kako kopa po đubretu (FOTO)

Intimu skriva od javnosti, stoga i kada gostuje u emisijama, isključivo govori o poslu, malo o svom kućerku, ali pre svega o uspomenama koje je stekao radeći za Javni servis.

instagram/jovanmemedovic

 

Jovan i dalje niže uspomene, uspeva da dođe do ljudi i mesta na koja niko ne svraća, prezentuje neverovatne priče, a svaku epizodu publika pogleda u dahu.

Komentari (0)

Loading