Celebrity News

Ana Sević otvorila vrata svog garderobera: Sav je u staklu a krije komade i od nekoliko hiljada evra

Garderober Ane Sević riznica je skupocenih brendiranih komada

Ana Sević otvorila vrata svog garderobera: Sav je u staklu a krije komade i od nekoliko hiljada evra

Antonio Ahel/ATAImages

Garderober Ane Sević do sada nismo imali prilike da vidimo.

Bivša pevačica, sada uspešna voditeljka, uglavnom se hvalila dnevnim boravkom svog raskošnog stana na Vračaru, volela je da pokaže i kako joj terasa izgleda, dok je ostatak doma vešto skrivala.

Pročitajte: Ana Sević živi u neviđenom luksuzu, a nekad je ovako zarađivala svoj dinar - Plačući sam išla na posao

Sada je odlučila da fanovima dopusti da zavire i u njeno malo modno carstvo.

Nije tajna da je voditeljka u prošlosti bila spremna da potroši bogatstvo na krpice.

 

 

Čitavi honorari povremeno su odlazili na skupocene torbe, bunde i cipele, što se dolaskom dece u velikoj meri promenilo, ali je Ana i dalje ostala veliki ljubitelj mode i modnih trendova koje prati u stopu.

Koliko joj je važno šta nosi i kako u tome izgleda, može se videti na njenom Instagram profilu, ali i u emisiji „Zvezde Granda”, koju je počela da vodi nakon što se doznalo da je njena koleginica Sanja Kužet u drugom stanju.

 

 

Oni koji ovaj format prate od početka sezone mogu posvedočiti da je Ana uvek doterana, odevena sa ukusom, a neretko ona voli da ponese unikatne dizajnerske komade.

Budući da je sitne građe, većina onoga što kupi uglavnom mora da se koriguje stoga se ona najradije odlučuje da poseti popularne kreatore koji u skladu sa njenim senzibilitetom gotovo uvek naprave neodoljivu kombinaciju za kojom se svi okreću.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Tokom godina prvo pevačke, a zatim voditeljske karijere imala je Sevićeva priliku da ponese svakojake primerke, par puta je prošetala i modnom pistom, a sve poklone i uspomene ona čuva u svom ormaru.

Garderober Ane Sević nedavno je prvi put dospeo na uvid široj javnosti, koja se mogla uveriti u to da su sve police, od prve do poslednje, popunjene uglavnom dečjim stvarima.

Pročitaje: Kažu da je muž izdržava, a ovo je istina! Ana Sević više ne ćuti - Radim 24 časa dnevno pa puta 3

Voditeljka je ovim gestom htela da se našali, zbog čega je u kadru završila njena mlađa ćerka a u opisu slike ona je napisala:

- Ono kada ti sestra dozvoli da se poigraš u njenom garderoberu.

instagram/anasevic

 

Ovo što su njeni fanovi mogli videti očigledno je samo deo velikog Aninog ormara koji je zlatne boje a vrata su od stakla.

Komentari (0)

Loading