Celebrity News

Oglasila se Jelisaveta Orašanin: Svi bruje da se razvodi zbog preljube, evo šta ona kaže

Jelisaveta Orašanin o razvodu bez mnogo reči

Oglasila se Jelisaveta Orašanin: Svi bruje da se razvodi zbog preljube, evo šta ona kaže

ata images/dusan milenkovic, antonio ahel

Logično bi bilo da se nakon brojnih nagađanja koje čitavo jutro kruže na konto kraha braka Jelisavete i Tea oglase i njih dvoje – glavni junaci ove, očigledno veštački iskonstruisane sage.

Jelisaveta Orašanin o razvodu, kao i njen suprug, košarkaš Crvene zvezde Miloš Teodosić, očigledno su na ovaj talas napada na njihov odnos potpuno zanemeli te se nisu oglašavali, što je i razumljivo ukoliko je reč o istini. 

Pročitajte: Teodosić jednu stvar ne oprašta - Košarkaški as zbog ovoga prekidao veze

Onima koji stavljaju tačku na dugogodišnji brak nimalo nije lako, a još teže im pada kada se o tome govori javno, što je ovoga puta slučaj.

Instagram/jagodenamagli

 

Pojedini kako među medijima, tako i oni koji čine publiku popularnih supružnika pokušali su da se stave u njihovu ulogu, ipak sa spekulacijama na konto njihovog razlaza nije se prestalo.

Naprotiv, žuta štampa, od koje je sve počelo, nastavila je da „veze” priču i konstruiše nove događaje, kao i razloge razvoda što vrlo verovatno s besom u očima, a moguće i podsmehom, sportista i glumica posmatraju iz svog doma i pitaju se dokle će to ići.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Objave koje je ona nedugo od prvog senzacionalističkog naslova pustila na Instagramu daju možda i najbolji odgovor na sve što se piše. 

Naime, uprkos strašnim scenarijima koji se daju pročitati, a koji će vrlo verovatno uticati na nju i Tea, pa i njihove mališane Petru i Bogdana, Jelisaveta Orašanin o razvodu odbila je slovo da kaže.

Instagram

 

Nije potvrdila niti demantovala priče, ali je po mišljenju mnogih, objavama na društvenim mrežama jasno izrazila ravnodušnost prema celokupnoj situaciji, dok bi se pojedini složili da se na ovaj način ona medijima podsmeva.

Na svoj profil, tačnije instastory podelila je prvo video neke predivne lokacije, vrlo verovatno Italije, gde je sa Teom i decom provela nekoliko godina, ubrzo potom pustila je simpatični snimak iz teretane.

Pročitajte: Sin i ćerka Jelisavete i Tea prvi put u pozorištu - Svi gledaju samo u njih! Bogdan je isti tata, a Petra mamina lepotica (FOTO)

Svima je poznato koliko Jelisaveta voli da vežba, da joj je briga o zdravlju na prvom mestu, a da li je u teretanu došla po navici ili da izbaci negativnu energiju zbog svega izrečenog i napisanog na kontno njenog braka još uvek se ne zna.

Instagram printscreen jagodenamagli

 

Ne zna se ni to da li se glumica zaista razvodi, svi se pitaju od koga je to poteklo i da li uprkos odsustvima demanta, treba da verujemo u ono „gde ima dima ima i vatre”.

Komentari (0)

Loading