Celebrity News

Zavirite u dnevni boravak Maje Nikolić! Posebno obratite pažnju na pogled sa garniture: To niko u gradu nema (FOTO)

Dom Maje Nikolić je višespratnica sa predivnim dvorištem u elitnom delu grada

Zavirite u dnevni boravak Maje Nikolić! Posebno obratite pažnju na pogled sa garniture: To niko u gradu nema (FOTO)

instagram/ majanikolicmaja

Dom Maje Nikolić godinama je prelepa vila, koju su ona i suprug Aleksandar Toni prvo kupili, a potom renovirali od temelja do krova.

Ranije trošna vila pretočena je u moderni objekat, koji uprkos novotarijama, mermeru i staklu, koje preovlađuje, nikako nije hladan. Naprotiv, oseća se toplina doma, a takvim ga čine, ko drugi do kućani i preslatki kućni ljubimac.

Pročitajte: Zla, maliciozna, a pre svega ljubomorna! Koleginica oplela po Goci Tržan - Godinama me kopira: Ja ošišam paž, mora i ona!

Dom Maje Nikolić često je deo voditeljkinih objava na Instagramu da sa "instagramerima" podeli kako izgleda u prvim jutarnjim časovima dok ispija kafu.

 

 

Upravo zahvaljujući tim slikama stekao se utisak da je Maja prostoriju u kojoj ona, sin, dve ćerke i suprug provode najviše vremena ponovo renovirala.

Ako ništa drugo, izanđali kauč je zamenila udobnom ugaonom garniturom kojom se pohvalila i danas.

 

 

Maja je imala nameru da pošalje snažnu poruku, ali umesto toga izgleda da su njeni pratioci najviše pažnje obratili na udobnost njene dnevne sobe i velikih prozora sa leve strane, koji gledaju na dvorište.

Dvorište ispred kuće uglavnom je popločano, dok je ostatak u zelenilu. Ima četinara i voća, što okruženje nekretnine čini dodatno lepim.

Fanovi se slažu da urednica emisije "Među nama" živi život iz bajke, da ga je skrojila po svojim merilima, te da mesta za kolebanje i probleme nema.

 

 

Jasno je kao dan da ona i suprug gaje neizmernu ljubav, poverenje i poštovanje, a sve to prenosi se na njihove naslednike, zbog čega mogu da budu samo ponosni.

Pročitajte: Došlo je vreme da priznam da NE IDE, moja deca moraju znati da ih MAMA VOLI! Maja Nikolić otkrila kako stoje stvari u njenom domu

Pogled na Majin dnevni boravak dao je još jednu sliku njenim fanovima, a to je da su joj čistoća i urednost jako važni.

 

 

Lepa voditeljka očigledno se vodi principom "Kakav ti je dom, takve su ti misli", a njen je besprekoran.

Komentari (0)

Loading