Celebrity News

Prva izjava Gagija Jovanovića: Bio sam šokiran kad sam saznao šta se dogodilo Anđeli

Oglasio se Gagi Jovanović, sve saznao kad je tužba stigla

Prva izjava Gagija Jovanovića: Bio sam šokiran kad sam saznao šta se dogodilo Anđeli

Jakov Simović

Nako što je do javnosti stigla informacija da je Anđelu Jovanović tužio Branislav Lečić jer nije želela sa njim da igra u projektu „Radio Mileva”, svi su očekivali reakciju glumičinog oca.

Tek danas, nakon prvog ročišta i velike podrške koju je od koleginica dobila njegova mezimica, oglasio se Gagi Jovanović.

Pročitajte: Gagi i Branka na dan slave uradili što bi malo ko na njihovom mestu, a od posluženja će vam poći voda na usta (FOTO)

Prisećanja radi, Branislav, s kojim je Dragan često radio u mladosti, između ostalog blisko su sarađivali na filmu „Profesionalac” i „Ni na nebu ni na zemlji”, podneo je tužbu protiv njegove ćerke u cilju da skine ljagu sa svog imena i pritom od nje kao nadoknadu štete uzme 300.000 dinara.

 

 

Prethodno je Anđela odbila da igra s njim, a kako je objasnila, na taj potez odlučila se iz solidarnosti prema koleginicama koje su ga optužile za seksualno zlostavljanje, ali najpre jer je i lično u prošlosti imala neprijatno iskustvo. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Produkcija je naravno stala na njenu stranu, angažovala Irfana Mensura a Leki otkazala angažman te se on u konsultaciji sa advokatima odvažio da ponovo na sudu brani svoju čast i traži pravo na rad.

U očima mnogih, Leka makar iz poštovanja prema svom nekadašnjem prijatelju i dragom kolegi nije trebalo to da uradi, a upravo to je veruje se i bio razlog zbog kog je Gagi poželeo da kaže koju reč.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Oglasio se Gagi Jovanović povodom celokupnog slučaja vezanog za njegovu naslednicu, što su preneli svi mediji, a evo sad i mi od reči do reči prenosimo šta je kazao: 

- Za neprijatan događaj sam saznao tek kad je Anđela dobila tužbu... Šta da kažem?... Šokiran sam i tužan u isto vreme - istakao je Dragan, a zatim dodao da je ponosan na svoju mezimicu što je hrabra i ima integritet na svoga taju.

Pročitajte: Ni tri meseca od venčanja Anđela Jovanović obradovala najlepšim vestima! Gagi ne može da dođe sebi od sreće - Fotografije su dokaz

- Tako smo je i vaspitali da bude iskrena i pravična. Ona zna da uvek ima Brankinu i moju punu podršku i ljubav - zaključio je.

Kinoko film

 

Svi sada čekaju i Lekino oglašavanje, a ko zna, možda zbog nekadašnjih odnosa i reči prijatelja da ga je sve ovo rastužilo on ipak odluči da povuče tužbu.

 

 

Komentari (0)

Loading